مدیرعامل صندوق کارآفرینی کشور در گرمسار مطرح کرد:
به گزارش تابناک سمنان، مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید از فقر نوآوری در صنعت به‌عنوان یکی از مشکلات کشور نام برد و گت: این فقر سبب شده که بیشترین شاغلان این بخش، همچنان کارگران باشند.
کد خبر: ۴۸۹۷۲۳
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۹ 05 September 2017

به گزارش تابناک سمنان، دکتر اصغر نورالله‌زاده در همایش تعاون، تولید،اشتغال و مقاومتی که امروز در سالن فرهنگسرای خورشید تابان گرمسار برگزار شد اظهار کرد: بخش تعاون هنوز نتوانسته ظرفیت خوبی برای جذب فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در ایران پیدا کنند.

وی به اقبال کمتر تحصیل‌کرده‌ها به بخش تعاون اشاره و تصریح کرد:۱۶درصد از نیروهای لیسانس و بالاتر در بخش صنعت در کشور مشغول به کار شدند اما متاسفانه این نسبت در بخش تعاون۲۲صدم درصد است.

نورالله‌زاده تصریح کرد: اشتغال نیروهای تحصیلکرده در بخش تعاون متاسفانه پایین بوده و بخش تعاون باید نسبت به جذب نیروهای تحصیلکرده در بدنه خود برنامه‌ها و اقدامات لازم را به انجام برساند اما تاکنون ظرفیت خاصی برای جذب فارغ التحصیلان دانشگاهی ایجاد نکرده است.

اقبال پایین تحصیل‌کرده‌ها به بخش تعاون

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید ادامه داد: از سال۱۳۸۳تا سال۱۳۹۳عمدتاً حضور و بکارگیری نیروهای کارگر بدون مهارت در واحدهای صنعتی افزایش یافته به طوری که 43.5 درصد جذب شدگان و شاغلاندر واحدهای صنعتی کشور کارگران بدون مهارت بودند.

وی گفت: سهم تکنسین و مهندس در بخش‌های مختلف صنعت تا حدی افزایش یافته و در حال حاضر سهم اشتغال تکنسین در اقتصاد ایران 9.5 درصد است.

نورالله‌زاده تصریح کرد: متاسفانه تعداد بیکاران دارای مدرک دانشگاهی به۴۱درصد افزایش یافته و این زنگ هشدار جدی برای کشور است.

وی تصریح کرد بخش تعاون در سطح کشور باید به مقوله فارغ التحصیلان دانشگاهی و متخصصین توجه ویژه داشته باشیم.

این مقام مسئول با اشاره به طرح مهارت آموزی برای فارغ التحصیلان دانشگاهی در وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی گفت: سهم تعاون باید در طرح مهارت آموزی فارغ التحصیلان دانشگاهی مشخص و بر اساس آن برنامه‌ریزی شود.

وی عدم نوآوری و تحول در بخش صنعت را نگران‌کننده برشمرد و اضافه کرد: متاسفانه بیشترین اشتغال در بخش صنعت برای کارگران ساده ایجاد شده و این نشان می‌دهد صنعت ما نوآور نیست.

تسهیلات ۲۶۰میلیارد تومانی صندوق کارآفرینی برای اشتغال روستایی

نورالله زاده با اشاره به کمبود منابع داخلی گفت: کشور ایران دومین اقتصاد منطقه از لحاظ جمعیت و وسعت را داراست و با توجه به این ظرفیت های اقتصادی بزرگ باید کارهای بزرگی انجام داد اما به دلیل محدودیت منابع مالی این منابع پاسخگوی این ظرفیت اقتصادی بزرگ نیست پس باید مسئولان تمام توجه خود را برای جذب منابع خارجی به‌کار گیرند.

وی با بیان اینکه فضای کسب و کار مساعد باید در کشور ایجاد شود تاکید کرد: در خصوص تامین منابع مالی خارجی ایران در بین 148 کشور رتبه۱۳۰را به خود اختصاص داده است.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به طرحی که با همکاری معاونت توسعه روستایی با عنوان طرح مشارکت مردم محور برای توسعه روستاها از سوی صندوق کارآفرینی امید در کشور در حال اجرا است خاطرنشان کرد:۱۶۹طرح در روستاهای بالای۲۵خانوار در کل کشور با هدف اشتغالزایی و توسعه روستایی اجرا شده که برای اجرای این تعداد طرح حدود۲۶۰میلیارد تومان تسهیلات تصویب شده که از این رقم۱۶۰میلیارد تومان آن پرداخت و مابقی آن در حال پرداخت است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار