پزشکان توصیه می‌کنند برای جلوگیری از ابتلا به سرطان از مصرف گوشت و نوشیدنی‌های پرکالری خودداری شود.
کد خبر: ۵۵۶۶۲۴
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۷ 24 January 2018

به گزارش تابناک سمنان، متخصصان در یک مطالعه تازه هشدار دادند مصرف گوشت، غلات تصفیه شده و نوشیدنی‌های حاوی کالری بالا خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را در افراد افزایش می‌دهد.

متخصصان آمریکایی اظهار داشتند رژیم‌های غذایی که موجب التهاب می‌شوند با خطر فزاینده ابتلا به سرطان روده بزرگ در زنان و مردان مرتبط است. همچنین بر اساس این مطالعه که در نشریه "جاما انکولوژی" به چاپ رسیده ظاهرا این خطر در مردان چاق و زنان لاغر بالاتر است.

به گزارش ان‌دی‌تی‌وی،‌ سرطان روده بزرگ شایع‌ترین نوع سرطان است و التهاب نقش مهمی در ابتلا به این بیماری بازی می‌کند.

نوع تغذیه افراد بر بروز التهاب در بدن تاثیر می‌گذارد. بنابر این رژیم غذایی می تواند فاکتوری مهم در پیشگیری از این سرطان باشد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: سرطان ، گوشت قرمز
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار