کد خبر: ۶۸۹۶۷۸
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۰ 11 December 2018
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ با تلاش پرسنل مرکز خدمات جامع سلامت دیباج، جشنواره غذاهای سنتی با هدف ترویج غذاهای سالم، بومی و سنتی با حضور دکتر پورمحمدی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان، مهندس محمدی معاون بهداشتی، دکتر اکبریان کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه، تعدادی از کارشناسان واحدهای ستادی و اعضاء شورا و شهرداری شهر دیباج در این شهر برگزار شد.این جشنواره که با استقبال پرشور بانوان این شهر روبه رو شد، شرکت کنندگان با استفاده از مواد اولیه سالم و دستور پخت صحیح و رعایت موازین بهداشتی در تمامی مراحل طبخ، غذاهای خود را ارائه نمود.
در ابتدای این جشنواره دکتر پورمحمدی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان با اشاره به اهمیت تغذیه سالم در خانواده، گفت : بانوان مسئولیت خطیر تغذیه سالم و بهداشتی در خانواده را بر عهده داشته و رعایت اصول صحیح در طبخ مواد غذایی نقش بسزایی در سلامت خانواده ها خواهد داشت.
در ادامه دکتر اکبریان کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان ضمن تشریح و اهداف برگزاری جشنواره های غذاهای سنتی و محلی، نکاتی کاربردی جهت استفاده صحیح از تمامی گروه های غذایی و چگونگی پخت و پز مواد غذایی بیان نمود.
در پایان غذاهای موجود توسط حاضرین و داوران مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و به تعدادی از شرکت کنندگانی که در پخت غذاهای خود بیشترین معیارهای لازم را رعایت نموده بود، با اهداء جوایزی تقدیر شد.
در حاشیه این جشنواره با حضور مدیر و مسئولین شبکه بهداشت و درمان، اعضاء شورا و شهرداری شهر دیباج از مسئول و پرسنل شاغل در مرکز خدمات جامع سلامت شهر دیباج تقدیر شدو در ادامه دکتر پورمحمدی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان با حضور در محل پروژه در حال ساخت مرکز خدمات جامع سلامت شهر دیباج از نزدیک مراحل آماده سازی این پروژه را مورد ارزیابی قرار داد.
 
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار