فرماندار شاهرود:
فرماندار شاهرود بابیان اینکه این شهرستان دارای ۵۴ مکان ورزشی رسمی است، گفت: ۳۰ مکان ورزشی روستایی و ۲۰ مکان ورزشی شهری هم‌اکنون در سطح شهرستان فعال هستند.
کد خبر: ۸۰۲۲۴۱
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۱ 02 December 2019

شاهرود ۵۴ مکان ورزشی دارد/ ارتقای سرانه ورزشی در دستور کار

 

به گزارش تابناک سمنان: نادر فخری صبح دوشنبه در مراسم افتتاح زورخانه امیرالمومنین(ع) مجن با حضور معاون وزیر ورزش و جوانان ضمن بیان اینکه در شاهرود ۵۴ مکان ورزشی شامل ۳۰ مکان ورزشی روستایی و ۲۰ مکان ورزشی شهری وجود دارد، بیان کرد: در حوزه ورزش و جوانان اقدامات خوبی در سطح شهرستان صورت گرفته اما نیازمند توسعه بیشتر اماکن ورزشی هستیم.

وی بابیان اینکه تلاش می‌شود تا سرانه ورزشی در شاهرود افزایش یابد، افزود: در راستای توسعه اماکن ورزشی ۱۵ میلیارد ریال اعتبار به سالن سه‌هزارنفری شاهرود اختصاص‌یافته است تا در آینده نزدیک شاهد تکمیل این طرح باشیم.

شاهرود دارای ۱۵ هزار ورزشکار بیمه شده است

فرماندار شاهرود بابیان اینکه ۱۵هزار و ۲۵۶ ورزشکار بیمه‌شده در این شهرستان ساماندهی شده‌اند که نشان از توانمندی‌های خوب ورزشی در این خطه دارد، تأکید داشت: دو پروژه نیمه‌تمام در شاهرود وجود دارد که افتتاح این دو طرح شامل استادیوم ۱۵ هزارنفری و سالن سه‌هزارنفری می‌تواند یک‌باره سرانه ورزشی این شهرستان را ارتقا ببخشد و همچنین شاهرود را در راستای میزبانی از رقابت‌های کشوری و حتی جهانی توانمند سازد.

فخری بابیان اینکه ۵۰ میلیارد ریال اعتبار به ورزشگاه ۱۵هزارنفری شاهرود اختصاص‌یافته که ۳۵ میلیارد ریال آن تاکنون محقق شده است، گفت: امیدواریم در آینده نزدیک بتوانیم شاهد افتتاح این پروژه بزرگ ورزشی باشیم.

وی به ظرفیت‌های ورزش باستانی نیز در شاهرود اشاره کرد و بیان داشت: این شهرستان دارای ورزشکاران و پهلوانان نامداری است که در ادوار مختلف در سطح ملی فعالیت داشتند و امروز به حمدالله شاهد افتتاح سیزدهمین زورخانه و مجموعه ورزشی پهلوانی در شاهرود هستیم.

شاهرود ۱۳۰۰ ورزشکار باستانی دارد

معاون استاندار سمنان و فرماندار شاهرود بابیان اینکه یک هزار و ۳۰۰ ورزشکار باستانی در شهرستان ساماندهی و شناسایی‌شده‌اند، گفت: شاهرود دارای ۱۷ مربی، ۹ پیشکسوت دارای رتبه و ۲۴ مرشد است که نشان از ظرفیت غنی این شهرستان در رشته ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای دارد.

فخری پرداختن به فرهنگ پهلوانی و ورزش‌های زورخانه‌ای را یکی از راه‌های ترویج اخلاق در جامعه دانست و تصریح کرد: درحالی‌که دشمنان مدام در حال هجمه فرهنگی علیه جوانان ما هستند، پرداختن به این ورزش‌ها می‌تواند سپری روبروی تهاجم‌ها محسوب شود.

ترویج اخلاق حسنه

امام‌جمعه مجن نیز در این مراسم بابیان اینکه زورخانه این شهر تنها برای ورزشکاران ساخته نشده بلکه زیرساختی برای ترویج فرهنگ اسلامی و اخلاق حسنه است، گفت: ورزش‌های زورخانه‌ای به برکت انقلاب اسلامی امروز به تمام نقاط جهان صادرشده‌اند و این امر دارای اهمیت است.

حجت‌الاسلام جناتی بابیان اینکه یکی از ویژگی‌های ورزش باستانی ذکر یا علی(ع) و ترویج اخلاق حسنه است، افزود: امروز در ۶۰ کشور جهان ورزش باستانی انجام می‌شود و این نشان می‌دهد همان‌طور که رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز فرمودند، توجه به ورزش باستانی و پهلوانی یکی از ملزومات جامعه ما محسوب می‌شود.

منبع: مهر
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار