کد خبر: ۹۲۵۱۲۳
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۱ 18 December 2020
بازی های ناامیدکننده

به گزارش تابناک سمنان زمان زیادی تا پایان سال 2020 و شروع سال 2021 باقی نمانده و تقریبا همه بازی های مهم سال 2020، در حال حاضر منتشر شده اند. امسال برای طرفداران سونی سالی فوق العاده بود. نه تنها جایزه بازی سال به شاهکار ناتی داگ، The Last of Us Part II رسید، بلکه دو بازی دیگر در لیست نامزدهای این جایزه هم انحصاری های سونی بودند. Final Fantasy VII Remake محصول اسکوئر انیکس و Ghost of Tsushima محصول ساکرپانچ. به عبارتی، نصف نامزدهای جایزه بازی سال، نمایندگان سونی در این مراسم به شمار می رفتند. علاوه بر این، بازی The Last of Us Part II نامزد دریافت 11 جایزه شده و برنده 7 جایزه بود؛ از این حیث این بازی رکورددار است. بازی های Hades، Ghost of Tsushima، Among Us و Final Fantasy VII Remake نیز هر کدام موفق به دریافت 2 جایزه شدند. پس از The Last of Us Part II، رکورد بیشترین نامزدی در اختیار Hades و پس از آن Ghost of Tsushima بود. این دو بازی به ترتیب 9 و 8 بار نامزد دریافت جوایز مختلف در The Game Awards 2020 شده بودند. خوشبختانه انحصاری‌های مهم سونی جایی در لیست ناامیدکننده ترین بازی‌های سال 2020 نداشتند.

اما خب بازی های نام برده شده، تنها بازی های موفق امسال نبودند. یوبی سافت در انتشار Watch Dogs Legion، Assassin’s Creed Valhalla و در نهایت Immortals Fenyx Rising عملکرد خیلی خوبی را از خود به نمایش گذاشت. Assassin’s Creed Valhalla به نمرات بالایی دست یافت و قطعا از لحاظ کیفی یک سر و گردن بالاتر از نسخه قبلی این فرنچایز، Assassin’s Creed Odyssey عمل کرد. حواشی ایجاد شده حین توسعه Assassin’s Creed Valhalla ظاهرا به خوبی مدیریت شده و در نهایت، این حواشی پس از عرضه بازی زیاد خودشان را نشان ندادند. Watch Dogs Legion یک ایده جدید را پیاده سازی کرده و برخلاف بسیاری از تصورات، نتیجه نهایی راضی کننده بود. قابل پیش بینی بود که این بازی نمی تواند به متای چندان بالایی دست پیدا کند، ولی خب طرفداران و جامعه گیمر غالبا از این بازی لذت بردند. Immortal Fenyx Rising هم که یک بازی بی ادعا بود که در نهایت یک عملکرد عالی را از خود بر جای گذاشته و مورد تحسین منتقدین و گیمرها قرار گرفت. سال 2020 برای اکتیویژن هم سال بدی نبود. عرضه Call of Duty Warzone در اوایل سال، طرفداران را خوشحال کرد. Warzone قطعا یکی از بهترین بتل رویال های منتشر شده تا به امروز به شمار می رود. آوریل سال 2020 اکتیویژن نسخه ریمستر بخش داستانی Call of Duty Modern Warfare 2 را بی سر و صدا به بازار عرضه کرد. Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered آن طور که باید و شاید سر و صدا به پا نکرد. همان طور که اشاره شد، اکتیویژن خیلی روی تبلیغات این بازی کار نکرده بود. و در نهایت Call of Duty Black Ops Cold War هم پس از کش و قوس های فراوان، مدتی پیش به بازار عرضه شده و اتفاقا در همان هفته اول انتشار، از لحاظ فروش به Assassin’s Creed Valhalla قافیه را باخت. عنوان Call of Duty Black Ops Cold War خیلی در برآورده کردن انتظارات موفق ظاهر نشده و افراد زیادی اعتقاد دارند که این بازی می توانست خیلی بهتر عمل کند. بین این سه نسخه Call of Duty که توسط اکتیویژن منتشر شدند، شاهد بازی های Crash Bandicoot 4: It’s About Time و Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 نیز بودیم. هر دو بازی در سبک خود عملکرد فوق العاده ای داشته و هم در جلب نظر منتقدین موفق ظاهر شدند و هم کاربران، این دو بازی را دوست داشتند. اما در سال 2020، شرکت الکترونیک آرتس یکی از شرکت‌های پرکار بود. این شرکت آمریکایی علاوه بر سری بازی هایی مثل FIFA، Madden NFL و NHL که به صورت سالانه منتشر می شوند، چند بازی دیگر هم به بازار عرضه کرد. Command and Conquered Remastered Collection که یک ریمستر از دو بازی نوستالژیک بود، Rocket Arena که یک بتل رویال مفرح و فان به شمار می رود، Medal of Honor Above and Beyond که پس از Warfighter جدیدترین نسخه از سری Medal of Honor به شمار می رود و همین طور دو بازی Need for Speed Hot Pursuit و Star Wars Squadrons. به تمامی این عناوین، بسته های الحاقی که برای The Sims 4 منتشر شده اند را هم اضافه کنید.

بازی های ناامیدکننده

عناوین ذکر شده در این مقاله لزوما بازی‌های بدی نیستند و پایین‌تر از حد انتظارات ظاهر شدن، همیشه به معنای ضعیف بودن یک بازی نیست! در ادامه کمی مفصل تر در رابطه با ناامیدکننده‌ ترین بازی‌های سال 2020 صحبت می‌کنیم. با گیمفا همراه باشید.

خلاصه که سال 2020 برای اکثر گیمرها سال خوبی بود. چه افرادی که طرفدار سبک ریسینگ بوند، چه استراتژی دوست‌ها، چه افرادی که از بازی های شوتر لذت می برند و چه افرادی که بتل رویال ها را دوست دارند. طرفداران بازی های مستقل هم انتخاب های زیادی را داشتند و خوشبختانه امسال از هر حیث، سال بهتری نسبت به سال 2019 بود. اما خب طبیعتا سالانه بازی هایی منتشر می شوند که در برآورده کردن انتظارات شکست می خورند. طبیعتا همه ما بازی هایی را می شناسیم که نتوانسته اند انتظاراتمان را برآورده کنند. گاهی اوقات به بازی هایی برخورد می کنیم که عملکرد قابل قبولی دارند ولی در زمینه فروش شکست می خورند و بعضی اوقات هم دقیقا برعکس، متای بازی پایین است ولی فروش بالای بازی شرکت سازنده را راضی نگه می دارد. به هر ترتیب، در لیستی که مطالعه می کنید، قرار نیست بازی های جذاب، دوست داشتنی و بزرگ امسال را معرفی کنیم؛ در این مطلب قصد داریم نگاهی به ناامیدکننده ترین بازی های سال 2020 بیندازیم. طی سه سال اخیر، اواخر هر سال میلادی یک مطلب با تیتر ” ناامیدکننده‌ترین بازی‌های سال X” منتشر شده و در مطلب منتشر شده هر سه سال هم، توضیحاتی که در ادامه مطالعه می‌کنید به صورت بولد شده و قرمز رنگ نوشته شده بودند. با این وجود، همچنان گاهی اوقات کامنت‌هایی که مشاهده می‌شوند، نشان از مطالعه نکردن این نکات هستند.  معیار انتخاب بازی‌هایی که در این لیست آمده نظر شخصی نویسنده، فیدبک‌های کاربران در سایت گیمفا، در شبکه‌های اجتماعی، در فروشگاه‌هایی نظیر استیم و سایت‌هایی مثل متاکرایتک، فروش کلی بازی‌ها و سود به دست آمده از آن‌ها برای ناشر و سازنده، نمرات منتقدین و متای بازی، هستند و سعی شده که به صورت تک‌بعدی به قضیه نگاه نکنیم.  همچنین عناوین ذکر شده در این مقاله لزوما بازی‌های بدی نیستند و پایین‌تر از حد انتظارات ظاهر شدن، همیشه به معنای ضعیف بودن یک بازی نیست! در ادامه کمی مفصل تر در رابطه با ناامیدکننده‌ترین بازی‌های سال 2020 صحبت می‌کنیم. با گیمفا همراه باشید.

10- Disintegration

قیمت 50 دلاری بازی در استیم در زمان انتشار، هیچ گیمری را نمی تواند راضی کند. شما با چنین قیمتی، می توانید دست کم دو بازی با کیفیت و جذاب تهیه کنید. به هر ترتیب بازی Disintegration را می توان یک پروژه شکست خورده دانست. این بازی دیگر سرپا نخواهد شد و استودیو V1 Interactive باید به این فکر باشد که در آینده عملکرد خود را بهبود ببخشد.

قبلا در گیمفا به صورت مفصل در مورد این بازی صحبت کردم. مهم ترین عامل معروف بودن بازی Disintegration، این است که این عنوان توسط سازندگان سابق سری Halo ساخته شده است. به عبارتی، این بازی را دقیقا با عبارت ” بازی جدید سازندگان سابق Halo” می شناسند. اگر این بازی را تجربه کرده باشید و یا به تریلرهای بازی دقت کنید، فضای کلی بازی هم بی شباهت با سری Halo نیست. اما در مورد کیفیت کلی بازی Disintegration صحبت کنیم. داستان بازی مربوط به آینده کره زمین می شود و Romer Shoal کسی است که توسط بازی باز کنترل خواهد شد. در این دوره گروهی به رهبری Col. Black Shuck قصد دارند تا از انسان‌ها، ربات‌هایی فناناپذیر ساخته و به شکل خودشان، کره زمین را نجات دهند. البته طبیعتا در ادامه کار متوجه می شوید که این گروه، واقعا گروه خیرخواهی نیستند و دست کم اعمالشان، چنین چیزی را نشان نمی دهد. عنوان Disintegration تا پیش از عرضه رسمی، بازی جذابی به نظر می رسید ولی هرگز نتوانست در حد نمایش هایی که قبل از عرضه داشت، ظاهر شود. حتی نقاط قوت بازی هم در مقایسه با دیگر بازی‌ها، نمی توانستند خودی نشان دهند. بخش چندنفره بازی هر چند که جذابیت های خاص خودش را داشت ولی پس از مدتی تکراری می شد. مشکلات فنی بازی کم نبودند، طراحی مراحل مشکلات خاص خودش را داشت و حتی سیستم مبارزات بازی هم در تریلرها خیلی جذاب تر به نظر می رسید. تنها چند ماه پس از انتشار بازی، سرورهای Disintegration بسته شدند. همین موضوع برای این که عملکرد این بازی را بسنجیم، کافیست.

محصول استودیو V1 Interactive در استیم نمره 6 را دریافت کرده است؛ نمره ای که در استیم به بازی های متوسط هم داده نمی شود. این بازی در متاکرایتیک هم حال و روز خوشی نداشته و متای نسخه PS4 بازی 60 است. ورژن Xbox One و رایانه های شخصی بازی به ترتیب متای 67 و 62 را کسب کرده اند. قیمت 50 دلاری بازی در استیم در زمان انتشار، هیچ گیمری را نمی تواند راضی کند. شما با چنین قیمتی، می توانید دست کم دو بازی با کیفیت و جذاب تهیه کنید. به هر ترتیب بازی Disintegration را می توان یک پروژه شکست خورده دانست. این بازی دیگر سرپا نخواهد شد و استودیو V1 Interactive باید به این فکر باشد که در آینده عملکرد خود را بهبود ببخشد.

9- Hyper Scape

این حقیقت را نمی توان عوض کرد که Hyper Scape یکی از ناامیدکننده‌ ترین بازی‌های سال 2020 و حتی شاید یکی از ناامیدکننده ترین بتل رویال هایی باشد که تا به امروز به بازار عرضه شده است.

طی چند سال اخیر بازی های بتل رویال هم پیشرفت قابل توجهی داشته و هم طرفداران پرشماری را برای خود دست و پا کرده اند. شاید PUBG را بتوان به نوعی، پدر این سبک از بازی ها دانست ولی بعدا، انتخاب ها برای بتل رویال بازها گسترده تر شد. کم کم بازی هایی چون Fortnite پا به میدان گذاشتند و پس از آن هم Apex Legends خودی نشان داد. Apex Legends به دلیل مشکلات فیلترینگ در ایران کمی دیرتر مطرح شد، ولی خب در حال حاضر در کشور خودمان، این بازی پلیرهای پرشماری داشته و بازی محبوبی به شمار می رود. Call of Duty هم از این سبک استفاده کرده و در Black Ops III، مدی تحت عنوان Blackout را اضافه کرد. بعدا هم که Call of Duty Warzone به عنوان یک بازی کاملا جدید به بازار عرضه شد و در حال حاضر در ایران طرفداران زیادی دارد. حتی بتسدا هم به Fallout 76 حالت بتل رویال را اضافه کرده بود. همچنین شایعاتی مبنی بر اضافه شدن یک مد بتل رویال به بازی های Halo Infinite و همچنین نسخه بعدی Battlefield نیز شنیده می شود. این شایعات در رابطه با Halo Infinite چندان قوی نیستند، ولی راجع به Battlefield بعدی احتمالا درست باشند.

یوبیسافت بازی های مختلفی را در ژانرهای مختلف عرضه کرده و بالاخره در سال 2020، پا به میدان رقابت بتل رویال ها گذاشت. رقابتی که البته در آن، یوبی سافت برنده نبود! Hyper Scape مثل هر بتل رویال دیگری، به عنوان یک بازی رایگان، در ماه ژولای سال 2020 به بازار عرضه شد. در وهله اول، این بازی از منتقدین نمرات قابل قبولی را کسب نکرد. متای 60 روی کنسول Xbox One، متای 62 برای کنسول PS4 در در نهایت متای 68 برای رایانه های شخصی، اعدادی هستند که کیفیت بازی Hyper Scape را زیر سوال می برند. منتهی مسئله صرفا نمرات منتقدین نیست! این بازی نسبت به دیگر بتل رویال ها، به مراتب کاربران و طرفداران کمتری دارد. یوبی سافت در حال حاضر در حال کار بر روی Hyper Scape بوده و قصد دارد که مشکلات بازی را رفع کند. خوشبختانه شرکت فرانسوی در توسعه شوترها خود را به اثبات رسانده و احتمالا از عهده حل مشکلات Hyper Scape هم برخواهد آمد. با این وجود، این حقیقت را نمی توان عوض کرد که Hyper Scape یکی از ناامیدکننده‌ ترین بازی‌های سال 2020 و حتی شاید یکی از ناامیدکننده ترین بتل رویال هایی باشد که تا به امروز به بازار عرضه شده است.

8- Fast and Furious Crossroads

این بازی فقط یکی از ناامیدکننده ترین بازی‌های سال 2020 نیست، بلکه یکی از بدترین بازی های امسال است. بازی های اقتباسی از روی فیلم ها که به موفقیت برسند، در دنیای گیم خیلی زیاد نیستند. دقیقا عکس این موضوع هم صادق است؛ خیلی از بازی هایی که در دنیای گیم طرفداران زیادی داشته و برای خود اسم و رسمی دارند، در دنیای سینما ناکام می مانند. Fast and Furious شاید در سینما یک بلاک باستر پرطرفدار و برای سازندگان، پرسود باشد. ولی در دنیای گیم حتی شبحی از آن چه که در سینما می بینیم را ندیدیم.

همان طور که در ابتدای مطلب ذکر کردیم، بازی هایی که اسمشان در این لیست می آید لزوما بازی های بدی نیستند. اما Fast and Furious Crossroads واقعا بازی بدی است. این بازی فقط یکی از ناامیدکننده ترین بازی‌های سال 2020 نیست، بلکه یکی از بدترین بازی های امسال است. بازی های اقتباسی از روی فیلم ها که به موفقیت برسند، در دنیای گیم خیلی زیاد نیستند. دقیقا عکس این موضوع هم صادق است؛ خیلی از بازی هایی که در دنیای گیم طرفداران زیادی داشته و برای خود اسم و رسمی دارند، در دنیای سینما ناکام می مانند. Fast and Furious شاید در سینما یک بلاک باستر پرطرفدار و برای سازندگان، پرسود باشد. ولی در دنیای گیم حتی شبحی از آن چه که در سینما می بینیم را ندیدیم.  بازی Fast and Furious Crossroads در گیم اواردز سال 2019 معرفی شد. این بازی توسط استودیو Slightly Mad ساخته شد، استودیویی که اتفاقا سابقه درخشانی در توسعه بازی های ریسینگ دارد. در همین سال 2020 بازی Project Cars 3 محصول همین استودیو بود. عنوانی که از بهترین ریسینگ های سال هم به شمار می رفت. همچنین بازی خوش نام و نشان Need for Speed Shift هم محصول همین استودیوست.

عنوان Fast and Furious Crossroads از دید منتقدین یک فاجعه بود، از دید طرفداران و جامعه گیمینگ فاجعه تر! کسب متای 39 در متاکرایتیک اصلا کار ساده ای نیست؛ مهمی که Fast and Furious Crossroads به آن دست یافت. هرچقدر که فیلم های سریع و خشن جذاب و پرهیجان دنبال می شوند، Crossroads یک بازی بی روح، خسته کننده و کسل کننده بود. این بازی آن قدر بد بود که پیدا کردن نقاط قوت آن واقعا کار سختی محسوب می شد. طراحی افضاح مراحل، گرافیک در حد بازی های موبایل، زاویه دوربین، مشکلات عجیب و غریب در سیستم کنترل، ضعف در شخصیت پردازی و خسته کننده بودن بخش آنلاین، همه و همه مشکلاتی هستند که Fast and Furious Crossroads با آن ها دست و پنجه نرم می کند. بازی در کمتر از 4 ساعت به پایان می رسد و ببینید با چه فاجعه ای طرف هستیم که حتی 4 ساعت تحمل کردن بازی هم کار دشواری است. چه طرفدار فیلم های سریع و خشن هستید و چه علاقه ای به آن ها ندارید، توصیه می کنم که کلا Fast and Furious Crossroads را فراموش کرده و هرگز سمت این عنوان نروید.

7-Predator: Hunting Grounds

میانگین متای بازی روی هر دو پلتفرم کمتر از 60 بوده و این عدد، یعنی منتقدین از این بازی راضی نبوده اند. مشکلات گرافیکی بازی شدیدا زیاد هستند، سیستم ارتقای شخصیت ضعیف است، بازی خیلی زود تکراری و یکنواخت می شود و دلیلش هم می تواند مشابه بودن مپ های بازی باشد، هوش مصنوعی انسان ها افتضاح است و کنترل کردن Predator هم تعریفی ندارد. در مجموع، اگر از موسیقی های بازی فاکتور بگیریم، پیدا کردن نقطه قوت در این بازی کار سختی خواهد بود. در مجموع، به نظر نمی رسد که Predator: Hunting Grounds ارزش 35 دلار را داشته باشد و احتمالا حتی با 20 دلار هم می توانید گزینه های بهتری را پیدا کنید. البته مجموعا، Predator: Hunting Grounds با وجود کیفیت پایینی که دارد، در کوتاه مدت برای برخی از گیمرها شاید بتواند سرگرم کننده باشد. ولی هرگز نمی تواند دوام زیادی روی پلتفرمتان داشته باشد. با این حال، این بازی هم یکی از ناامیدکننده‌ ترین بازی‌های سال 2020 است

درست مثل Fast and Furious Crossroads که درباره اش صحبت کردیم، Predator: Hunting Grounds هم در دنیای گیم به موفقیتی دست پیدا نکرد. اولین فیلم فرنچایز Predator در سال 1987 تحت عنوان Predator و با بازیگری آرنولد شوارتزنگر اکران شد. فیلم Predator 2 سه سال بعد و در سال 1990 اکران شد. در سال 2010، فیلم Predators سومین فیلم بلند این فرنچایز بود و در نهایت در سال 2018 نیز The Predator اکران شد و بازگشت آرنولد شوارتزنگر را شاهد بودیم. به طور کلی فرنچایز Predator در دنیای سینما طرفداران خاص خودش را دارد و فیلم های هیجان انگیز و جالبی هم تحت این عنوان اکران شده اند. ولی در دنیای گیم، ماجرا متفاوت است. عنوان Predator Hunting Grounds یکی از بازی هایی است که طرفداران مایکروسافت می توانند بابت منتشر نشدن آن بر روی کنسول Xbox One خوشحال باشند. Predator Hunting Grounds در آوریل سال جاری برای پلی استیشن 4 و رایانه های شخصی منتشر شد. میانگین متای بازی روی هر دو پلتفرم کمتر از 60 بوده و این عدد، یعنی منتقدین از این بازی راضی نبوده اند. مشکلات گرافیکی بازی شدیدا زیاد هستند، سیستم ارتقای شخصیت ضعیف است، بازی خیلی زود تکراری و یکنواخت می شود و دلیلش هم می تواند مشابه بودن مپ های بازی باشد، هوش مصنوعی انسان ها افتضاح است و کنترل کردن Predator هم تعریفی ندارد. در مجموع، اگر از موسیقی های بازی فاکتور بگیریم، پیدا کردن نقطه قوت در این بازی کار سختی خواهد بود. در مجموع، به نظر نمی رسد که Predator: Hunting Grounds ارزش 35 دلار را داشته باشد و احتمالا حتی با 20 دلار هم می توانید گزینه های بهتری را پیدا کنید. البته مجموعا، Predator: Hunting Grounds با وجود کیفیت پایینی که دارد، در کوتاه مدت برای برخی از گیمرها شاید بتواند سرگرم کننده باشد. ولی هرگز نمی تواند دوام زیادی روی پلتفرمتان داشته باشد.

6- Mafia 2: Definitive Edition

اما Mafia II Definitive Edition هرگز نتوانست به محبوبیت نسخه اصلی برسد. در مجموع نمی توان گفت که Mafia II Definitive Edition یک بازی کاملا ضعیف است، ولی خب یک بازی ناامید کننده است. چرا؟ چون مشکلات گرافیکی نسخه قبلی اصلا برطرف نشده اند. از لحاظ جلوه های بصری، با یک بازی در حد همان سال 2010 طرف هستیم. این بازی هم یکی از ناامیدکننده ترین بازی‌های سال 2020 است

سری بازی های Mafia متاسفانه هرگز سیر صعودی نداشته اند. همچنان نسخه اول این مجموعه بهترین نسخه آن است! Mafia 2 در رده دوم جای می گیرید و سومین نسخه از این بازی هم ضعیف تر از بقیه است. Hanger 13 در سال 2020 تصمیم بر انتشار دوباره سه گانه مافیا را گرفت. نسخه اول قرار بود ریمیک شود، نسخه دوم ریمستر و نسخه سوم هم در قالب یک پکیج با تمامی دی ال سی های بازی به مخاطب ارائه می شد. نسخه سوم بازی در واقع، با هدف رفع مشکلات نسخه اصلی، یک بار دیگر منتشر شد. عنوان Mafia 3: Definitive Edition نسبت به چیزی که اول منتشر شده بود، واقعا بهبود پیدا کرده بود. مشکلات فنی بازی حل شده بودند. اما خب طبیعتا گیم پلی بازی تغییری نکرده و به همین دلیل، همچنان Mafia 3: Definitive Edition در بلند مدت یک تجربه ملال آور به شمار می رفت. Mafia: Definitive Edition که در واقع ریمیک اولین مافیا منتشر شده بود، کمی دیرتر به بازار عرضه شد و پس از عرضه هم با بازخوردهای مثبتی رو به رو شد. خوشبختانه Mafia: Definitive Edition توانسته بود از اسم و رسم مافیا دفاع کند. در این میان اما، عملکرد Hanger 13 در ریمستر کردن Mafia II: Definitive Edition اصلا جالب نبود. بازی Mafia II ابتدا در سال 2010 منتشر شد. این بازی در زمان انتشار یک بازی کاملا بی نقص نبود، ولی عملکرد کلی بازی راضی کننده به شمار می رفت. Mafia II محبوبیت فوق العاده ای بین گیمرها داشت و همچنان از این بازی معمولا به نیکی یاد می شود.

اما Mafia II Definitive Edition هرگز نتوانست به محبوبیت نسخه اصلی برسد. در مجموع نمی توان گفت که Mafia II Definitive Edition یک بازی کاملا ضعیف است، ولی خب یک بازی ناامید کننده است. چرا؟ چون مشکلات گرافیکی نسخه قبلی اصلا برطرف نشده اند. از لحاظ جلوه های بصری، با یک بازی در حد همان سال 2010 طرف هستیم. اگر Mafia II Definitive Edition نقطه قوتی هم دارد، این نقاط قوت به همان نسخه اصلی بازی برمی گردند که به گیم پلی بازی ارتباط پیدا می کنند. از از لحاظ گرافیکی بازی Mafia II Definitive Edition ابدا در حد یک بازی منتشر شده در سال 2020 نیست. به شما توصیه می کنیم که اگر می خواهید یک تجدید دیدار با Mafia II داشته باشید، همان نسخه اصلی بازی و منتشر شده در سال 2010 را امتحان کنید.

5- Crysis Remastered

عنوان Mafia II: Definitive Edition تنها ریمستر حاضر در لیست ناامید کننده ترین بازی‌های سال 2020 نیست. اگر بازی Crysis Remastered هنوز جذبتان می کند، به این خاطر نیست که با یک ریمستر خوب طرفیم؛ بلکه به این خاطر که هسته اصلی بازی همچنان جذابیت خاص خودش را دارد. Crysis Remastered همچنان می تواند تجربه ای شیرین، نوستالژیک و لذت بخش باشد ولی به عنوان ریمستر، یک فاجعه است.

عنوان Mafia II: Definitive Edition تنها ریمستر حاضر در لیست ناامید کننده ترین بازی‌های سال 2020 نیست. سه سال قبل از عرضه بازی Mafia II، کرایتک از سری بازی Crysis با انتشار بازی Crysis رونمایی کرد. بازی Crysis مثل یک انقلاب بود، نسخه دوم کمی افت کرده بود و نسخه سوم با وجود ضعف در برخی از بخش‌های بازی، از لحاظ گرافیکی دوباره یک انقلاب وبود. همچنان عبارت Can it run Crysis رو در meme های زیادی می بینیم. اولین نسخه از سری Crysis در متاکرایتیک هم عملکردی فوق العاده داشت و متای نهایی بازی حتی از 90 هم بالاتر رفت. بازی Crysis از آن دسته از بازی هایی بود که به ندرت می شد از آن ایراد گرفت. توصیفات مجلات و وبسایت های خارجی از این بازی فوق العاده بود. گیم اسپات عقیده داشت که Crysis یکی از بهترین شوتر اول شخص های تاریخ است، و پی سی گیمر این بازی را در زمره بهترین بازی های تاریخ قرار داده است. موفقیت هایی که Crysis به آن ها دست یافت هرگز در نسخه ریمستر بازی تکرار نشدند.

نسخه ریمستر بازی Crysis در سال 2020 ابتدا برای نینتندو سوییچ منتشر شد و بعدا در دسترس کاربران PC، PS4 و Xbox One قرار گرفت. Crysis Remastered متاسفانه ابدا یک ریمستر نبود؛ بلکه بیشتر به یک بازی قدیمی شباهت داشت. پس از تجربه بازی، من هرگز متوجه نشدم که سازندگان دقیقا چه تغییراتی در گرافیک و جلوه های بصری این بازی اعمال کرده اند. اگر به داستان و گیم پلی بازی نگاه کنیم، قطعا Crysis Remastered ارزش تجربه را دارد، ولی خب مشکل این جاست که این دو مورد هیچ ربطی به ریمستر شدن بازی ندارند! اگر بازی Crysis Remastered هنوز جذبتان می کند، به این خاطر نیست که با یک ریمستر خوب طرفیم؛ بلکه به این خاطر که هسته اصلی بازی همچنان جذابیت خاص خودش را دارد. Crysis Remastered همچنان می تواند تجربه ای شیرین، نوستالژیک و لذت بخش باشد ولی به عنوان ریمستر، یک فاجعه است.

4- Resident Evil 3 Remake

در مجموع البته Resident Evil 3 Remake بازی چندان بدی نبود. در متاکرایتیک هم متای حدودی بازی 80 است و این یعنی، با محصول قابل دفاعی طرف هستیم. اما سوال اینجاست که آیا این بازی، همان بازی بود که طرفداران RE می خواستند؟ Resident Evil 3 Remake شاید بازی جذابی باشد، ولی نمی تواند انتظارات را به طور کامل برآورده کند. شاید خیلی ها مخالف باشند ولی وقتی به استانداردها نگاه می‌کنیم، RE3 Remake جزو ناامیدکننده ترین بازی‌های سال 2020 به شمار می رود

سال 2019 یک سال فوق العاده برای کپکام بود. انتشار بازی های Devil May Cry 5 و Resident Evil 2 Remake نه تنها سبب شد تا کپکام در گیم اواردز حرف های زیادی برای گفتن داشته باشد، بلکه از لحاظ مالی هم این دو بازی عملکردی فوق العاده داشتند. سود کپکام از فروش بازی های Resident Evil 2 Remake و Devil May Cry 5 باورنکردنی بود. برنامه های کپکام برای فرنچایز رزیدنت اویل و دی ام سی در سال 2020 هم ادامه داشت. همین دیروز بسته الحاقی ورجیل برای بازی Devil May Cry 5 منتشر شد. هر دو بازی در سال 2019 در گیم اواردز نامزد دریافت چندین جایزه بودند. از همه مهم تر، جایزه بازی سال بود که Resident Evil 2 Remake یکی از کاندیداهای کسب این جایزه بود. جایزه ای که البته نهایتا به Sekiro: Shadows Die Twice رسید.

به دنبال موفقیت های Resident Evil 2 Remake، کپکام در سال 2020 یک ریمیک دیگر را به بازار عرضه کرده و برخلاف نسخه قبلی، RE3 Remake بازی موفقی نبود. کمبود پازل‌ها و کوتاهی بخش داستانی مهم ترین ضعف های بازی بودند. در مجموع البته Resident Evil 3 Remake بازی چندان بدی نبود. در متاکرایتیک هم متای حدودی بازی 80 است و این یعنی، با محصول قابل دفاعی طرف هستیم. اما سوال اینجاست که آیا این بازی، همان بازی بود که طرفداران RE می خواستند؟ Resident Evil 3 Remake شاید بازی جذابی باشد، ولی نمی تواند انتظارات را به طور کامل برآورده کند.

3- Godfall

godfall-2

این بازی یکی از ناامیدکننده ترین بازی‌های سال 2020 است! به مانند Predator: Hunting Grounds بازی Godfall هم برای کنسول Xbox One منتشر نشد و درست مثل Predator Hunting Grounds، احتمالا طرفداران X1 از منتشر نشدن این بازی روی کنسول خود ناراحت نخواهند شد. Godfall جزو بازی های مورد انتظار سال جاری بود. یک اکشن نقش آفرینی که پتانسیل های بالایی را هم از خود نشان داده بود. ولی چند هفته پیش، وقتی بازی منتشر شد، متوجه شدیم که با آن چیزی که فکرش را می کردیم طرف نیستیم.

به مانند Predator: Hunting Grounds بازی Godfall هم برای کنسول Xbox One منتشر نشد و درست مثل Predator Hunting Grounds، احتمالا طرفداران X1 از منتشر نشدن این بازی روی کنسول خود ناراحت نخواهند شد. Godfall جزو بازی های مورد انتظار سال جاری بود. یک اکشن نقش آفرینی که پتانسیل های بالایی را هم از خود نشان داده بود. ولی چند هفته پیش، وقتی بازی منتشر شد، متوجه شدیم که با آن چیزی که فکرش را می کردیم طرف نیستیم. Godfall را می توان یک بازی تلقی کرد که در بهترین حالت، می تواند برای مدتی کوتاه شما را سرگرم نگه دارد. بهینه سازی بازی مشکلات زیادی دارد، داستان بازی ابدا راضی کننده نیست و در مجموع نمی تواند برای مدتی طولانی شما را سرگرم نگه دارد. متای کنونی بازی در متاکرایتیک هم چیزی نزدیک به عدد 60 است.

2- Cryberpunk 2077 – نسخه کنسولی

Cyberpunk 2077

افت سهام استودیو سازنده، برگزاری جلسات فوری، تقاضای خریداران بازی برای پس گرفتن پول خود، ضرر یک میلیارد دلاری سازنده پس از انتشار بازی، همه از جمله مسائلی هستند که پس از انتشار سایبرپانک 2077 به وجود آمده اند. طبق آخرین اخبار، سازندگان در حال کار بر روی رفع مشکلات بازی هستند. نسخه کنسولی این بازی را می توان یکی از ناامیدکننده ترین بازی‌های سال 2020 دانست

بین The Last of Us Part II و Cyberpunk 2077، سخت است تشخیص این که کدام یک بازی موردانتظارتری در سال 2020 بوده اند. آخرین محصول CD Projekt Red به چند سال قبل و بازی The Witcher 3: Wild Hunt برمی گردد. عنوانی که جایزه بازی سال را هم از آن خود کرد. از آن زمان به بعد، تمرکز استودیو لهستانی روی پروژه جاه طلبانه Cyberpunk 2077 بوده، عنوانی که چند روز پیش با سر و صدای زیادی منتشر شد. تجربه ثابت می کند که بازی هایی که زیاد تاخیر می خورند نهایتا با مشکلات فنی متعددی رو به رو می شوند. سایبرپانک 2077 هم استثنا نبود. اگرچه نسخه PC بازی قابل قبول است، ولی نسخه کنسولی بازی از لحاظ فنی یک افتضاح بزرگ است.

افت سهام استودیو سازنده، برگزاری جلسات فوری، تقاضای خریداران بازی برای پس گرفتن پول خود، ضرر یک میلیارد دلاری سازنده پس از انتشار بازی، همه از جمله مسائلی هستند که پس از انتشار سایبرپانک 2077 به وجود آمده اند. طبق آخرین اخبار، سازندگان در حال کار بر روی رفع مشکلات بازی هستند.

1-Marvel’s Avengers

بدون شک Avengers را می توان یکی از ناامیدکننده ترین بازی‌های سال 2020 دانست.

شاید یک سال قبل، منتظر بودیم تا رکورد پرفروش‌ترین بازی سوپرهیرویی تاریخ شکسته شود، انتظار بهترین بازی سوپرهیرویی تاریخ را داشتیم. منتظر عنوانی بودیم که سری Batman Arkham و Spider Man را شکست دهد. اما نمایش های بازی Marvel’s Avengers پیش از انتشار و بعد از انتشار، مثل رسیدن از عرش به فرش بود. عنوان Marvel’s Avengers همچنان برخی از رکوردها را در دست دارد، هنوز بیشترین دانلود بتا مربوط به همین بازی می شود، از لحاظ آمار فروش هم عملکرد چندان بدی از خود بر جای نگذاشته است. ولی خب نمره متای بازی و فیدبک های بازیکنان بازی، گویای کیفیت کلی بازی است.

در پایان، از شما هم دعوت می کنیم تا نظرات خود را در رابطه با ناامیدکننده ترین بازی‌های سال 2020 به اشتراک بگذارید.

لطفا مارا در شبکه های اجتماعی یاری کنید:

اینستاگرام تابناک سمنان
Email: semnantabnak@gmail.com
منبع: گیمفا

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار