مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان گفت: یکهزار و ۵٠٠ واحد دامداری با ظرفیت بیش از ۴١٠ هزار راس دام سبک و سنگین در این شهرستان سالانه ۶ هزار و ۵۰۰ تن گوشت تولید می‌کنند.
کد خبر: ۹۸۱۳۵۸
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۷ 26 July 2021

۶.۵ هزار تن گوشت قرمز در دامغان تولید شد

 

به گزارش تابناک سمنان علی‌اصغر امامیون افزود: در شهرستان دامغان یکهزار واحد سنتی و صنعتی دامداری سبک و ۵۰۰ واحد پرورش دام سنگین وجود دارد که ۳۰۰ واحد در زمینه گاوداری فعال هستند

وی به ظرفیت دامداری‌های شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: در دامداری‌های دامغان ۴۰۰ هزار راس دام سبک و ۱۰ هزار و ۵۰۰ راس گاو و گوساله شیری و پرواری پرورش می‌یابد.

امامیون اظهار داشت: بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ تُن گوشت دام سبک، سنگین و شتر سال ۹۹ در شهرستان دامغان تولید شد که از این میزان یکهزار و ۵۰۰ تُن گوشت در شهرستان مصرف شده است.

وی اضافه کرد: از گوشت‌های تولیدی در شهرستان، پنج هزار تُن گوشت به خارج از استان سمنان از جمله استان های مازندران، تهران و خراسان رضوی ارسال شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان خاطر نشان کرد: طی سال گذشته در این شهرستان ۲۹ هزار تن شیر تولید شد.

بیش از ۵۰ درصد دام های دامغان توسط عشایر نگهداری و پرورش داده می‌شود.

شهرستان دامغان در فاصله ۱۱۵ کیلومتری شرق مرکز استان سمنان، حدود ۱۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.

لطفا مارا در شبکه های اجتماعی یاری کنید:

اینستاگرام تابناک سمنان
Email: semnantabnak@gmail.com
منبع: ایرنا

 

مطالب مرتبط
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار