۱۷۲ قطعه زمین به خانواده‌های دارای سه فرزند به بالا در بروجرد واگذار شده است

۱۷۲ قطعه زمین به خانواده‌های دارای سه فرزند به بالا در بروجرد واگذار شده است معاون استاندار لرستان و فرماندار بروجرد گفت: ۱۷۲ قطعه زمین به خانواده‌های دارای سه فرزند به بالا در بروجرد واگذار شده است.
کد خبر: ۱۱۶۶۴۸۴
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۴ 11 May 2024

به گزارش تابناک لرستان، مسلم مرادی امروز (۲۲ اردیبهشت‌ماه) در جلسه قرارگاه جوانی جمعیت که در محل فرمانداری بروجرد برگزار شد، اظهار کرد: اهمیت جمعیت به‌گونه‌ای است که یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری است.

وی خاطرنشان کرد: در راستای مشوق‌های فرزندآوری در بروجرد اقداماتی صورت گرفته از جمله واگذاری ۱۷۲ قطعه زمین به خانوار‌های دارای سه فرزند به بالا در بروجرد واگذار شده و ۱۰ هکتار زمین دیگر آماده است که با رفع مشکلات آن‌ها، به متقاضیان واگذار خواهد شد.

فرماندار بروجرد اضافه کرد: همچنین بیش از ۹۰ درصد تسهیلات پرداخت شده و برای خانوار‌های تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی نیز بیش از ۷ هزار واحد مسکونی آماده شده و ۲۴۰ واحد میز در آستانه واگذاری است.

مرادی بیان کرد: در راستای فرهنگ‌سازی جوانی جمعیت تبلیغات بسیار حائز اهمیت است و همه دستگاه‌ها در این زمینه باید پای کار باشند.

وی ادامه داد: همچنین مرکز نفس در بروجرد راه‌اندازی شده و با مراکز غیرقانونی به شدت برخورد می‌شود.

برچسب ها: لرستان
آخرین اخبار