متناسب‌سازی قیمت خریدی تضمینی چغندر قند با هزینه تولید مطالبه کشاورزان است

گروه استان ها- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه افزایش عملکرد محصول چغندرقند در دستور کار دارد؛ گفت: متناسب‌سازی قیمت خریدی تضمینی چغندر قند با هزینه تولید مطالبه کشاورزان است.
کد خبر: ۱۱۹۰۱۶۵
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۴ 24 November 2024

افزایش عملکرد محصول چغندرقند در دستور کار دارد / متناسب‌سازی قیمت خریدی تضمینی چغندر قند با هزینه تولید مطالبه کشاورزان است

محمدرضا قاسمی در گفت و گو با خبرنگار تابناک در استان سمنان، از آغاز برداشت محصول چغندرقند از مزارع زیر کشت این محصول در شهرستان میامی خبر داد و اظهار داشت: عمده سطح زیر کشت محصول چغندرقند در منطقه کالپوش میامی است.
وی خاطرنشان کرد: بیش از ۹۳ درصد سطح کشت چغندرقند استان متعلق به شهرستان میامی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه توجه به دغدغه‌ها و مطالبات کشاورزان به جد در دستور کار است؛ افزود: متناسب‌سازی قیمت خریدی تضمینی این محصول با هزینه تولید و پایبندی کارخانه‌های قند طرف قرارداد با پیمانکاران به تعهدات خود از مهم‌ترین مطالبات مهم کشاورزان شهرستان میامی است.
 
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی نیز از چغندرقند به عنوان مهمترین محصول کشت بهاره شهرستان میامی نام برد و اظهار داشت: در سال زراعی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ سطح زیر کشت محصول چغندرقند در شهرستان میامی بالغ بر یکهزار و ۵۰۰ هکتار است.
محمد حسینی میانگین تولید محصول چغندرقند را ۵۵ تن در واحد سطح عنوان کرد و اظهار داشت: پیش بینی می‌شود از این میزان سطح زیر کشت در مزارع این شهرستان بیش از ۸۰ هزار تن محصول چغندرقند برداشت شود.
وی با بیان اینکه محصول چغندرقند در مناطق مختلف این شهرستان کشت شده است؛ گفت: در مجموع ۳۵۰ هکتار از محصول چغندرقند در حومه میامی، ۱۰۰هکتار در منطقه پل ابریشم و یکهزار و ۵۰ هکتار نیز در بخش کالپوش کشت شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی با بیان اینکه زمان کشت محصول چغندرقند از اوایل اسفندماه در حومه میامی و منطقه پل ابریشم آغاز و تا اواخر اردیبهشت ماه در بخش کالپوش ادامه دارد؛ افزود: برداشت هم از اواخر مهرماه تا اواخر آذرماه با توجه به تاریخ کاشت و همچنین شرایط اقلیمی در مناطق مختلف ادامه دارد.
حسینی با بیان اینکه این مدیریت اقدامات متعددی برای افزایش عملکرد محصول چغندرقند را در دستور کار دارد؛ گفت: انتخاب بذر‌های مناسب و مقاوم به عوامل خسارت زا، مدیریت صحیح مزارع، تغذیه مناسب و نظارت مستمر مزارع از سوی کارشناسان بخش خصوصی و دولتی از مهم‌ترین این اقدامات است.
وی با بیان اینکه بخشی از این محصول برای فرآوری در اختیار کارخانجات قند قرار می‌گیرد؛ گفت: بیشترین پیمان طرف قرارداد با کارخانه‌های قند جوین و شاهرود است.
انتهای پیام/س
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار