دومینوی حوادث رانندگی در محور‌های استان سمنان؛

واژگونی اتوبوس در سمنان ۶۰ نفر را راهی بیمارستان کرد

گروه استان‌ها- روزی نیست که شاهد حوادث رانندگی در محور‌های استان سمنان نباشیم و این محور ترانزیتی هر روزه شاهد حوادث رانندگی گوناگون است.
کد خبر: ۱۱۹۵۴۷۳
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۴ 02 February 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از استان سمنان، عمده حوادث در محور‌های استان سمنان نیز به علت واژگونی است و کارشناسان علت را یکنواختی جاده‌های استان می‌دانند.
امروز و در ساعت چهار و ۴۵ دقیقه صبج نیز یک اتوبوس در محور‌های استان سمنان واژگون شد و مسافران راهی بیمارستان شدند.
رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی سمنان به خبرنگار تابناک گفت: در حادثه واژگونی یک دستگاه اتوبوس در محور سرخه به سمنان که در ساعت ۴ و ۵۴ دقیقه بامداد چهاردهم بهمن ۱۴۰۳ رخ داد، ۶۰ نفر از سرنشینان دچار حادثه شدند و به بیمارستان کوثر سمنان منتقل شدند.
به گفته پژمان قراییان بلافاصله نیرو‌های درمانی به محل حادثه اعزام شدند.
وی خاطرنشان کرد: در عملیات امدادرسانی ۱۰ آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس‌آمبولانس حضور داشت.
رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی سمنان افزود: این اتوبوس که از اردبیل به مقصد مشهد در حال حرکت بود و با واژگونی رخ داده تمامی ۶۰ مسافر به درجات مختلفی دچار آسیب‌دیدگی شدند که همگی به مراکز درمانی انتقال یافتند.
قراییان گفت: در حال حاضر مراحل درمان این افراد آسیب دیده ناشی از واژگونی اتوبوس در حال انجام است.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار