به گزارش خبرنگار تابناک از استان سمنان، قدرت الله چتری صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: عمره مفرده بعد از ۱۰ سال در سال ۱۴۰۳ آغاز شد و کاروانها از ۲۸ شهریورماه ۱۴۰۳۳ تا ۱۹ فروردین ماه ۱۴۰۴ به سرزمین وحی اعزام شدند.
وی خاطرنشان کرد: به استان سمنان در مجموع ۲۸ کاروان عمره مفرده به ظرفیت سه هزار و ۱۷۴ نفر اختصاص داده شد.
مدیرکل حج و زیارت استان سمنان تصریح کرد: ۶۰ درصد از اعزام عمره مفرده استان سمنان را خانمها و ۴۰ درصد را آقایان تشکیل دادند.
چتری گفت: نخستین کاروان استان سمنان ۱۷ مهرماه سال ۱۴۰۳ اعزام شد و آخرین کاروان استان سمنان هم ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۴ اعزام شد و برنامهریزی برای بازگشت این کاروان در حال انجام است.
وی گفت: استان سمنان در همه فصلها و مناسبتها دارای کاروانهای عمره مفرده برای همه شهرستانها بود و زائران استان توانستند در کاروانهای عمره شعبانیه، رمضانیه و نوروز و ... حضور داشته باشند. مدیرکل حج و زیارت استان سمنان گفت: با توجه به هماهنگیهای انجام شده و تفاهمنامه با حوزه علمیه خواهران سمنان، برای کلاسهای آموزشی عمره مفرده نیز به صورت اختصاصی برای بانوان اقدام شد که مورد استقبال خوبی هم قرار گرفت.
چتری افزود: دو گروه به عنوان مدیران ثابت هتل به عمره مفرده اعزام شدند که هر کدام تعدادی از عوامل زیارتی را همراه خودشان داشتند و ۱۵ نفر نیز به عنوان معاون آموزشی عمره مفرده همراه کاروانهای استان اعزام شدند.
وی خاطرنشان کرد: ظرفیت کاروانهای عمره مفرده استان سمنان از ۸۸ نفر تا ۱۳۵ نفر متغیر بود که با توجه به زمین اعزام پیش بینیهای لازم صورت گرفت تا بتوانیم تمام تقاضاهای زائران را به بهترین شکل پاسخ دهیم.
مدیرکل حج و زیارت استان سمنان گفت: ایستگاه پروازی کاروانهای عمره استان سمنان تهران و مدت سفرها نیز ده روز بوده است.
چتری گفت: از اتفاقات خوبی که امسال در عمره مفرده شاهد بودیم حضور تعدادی از زائران اهل سنت در کاروانهای استان سمنان بود که تجربه نخست استان بود و در مجموع تحربه خوبی محسوب میشد.
وی افزود: زائران استان سمنان هم از این باهم بودن و همدلی رضایت داشتند و میتواند این موضوع ادامه داشته باشد و این برای اتحاد شیعه و سنی هم یک شروع بسیار خوب باشد.
/س