
به گزارش خبرنگار تابناک از استان اردبیل، در ادامه پویش سرو ایران بمنظور گرامیداشت رهبر شهید امت، شهدای رمضان با حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه اردبیل، مسئولان آموزش و پرورش و جمع کثیری از دانش آموزان ،مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری، مدیرکل محیط زیست، فرمانده بسیج سازندگی و جمعی از مسئولان استان ۵۰۰ اصله نهال در محوطه مجموعه ورزش شهید سلیمانی آموزش پرورش اردبیل غرس شد.
در این مراسم آیت الله «سیدحسن عاملی» نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل به اهمیت منابع طبیعی اشاره و حفاظت و صیانت از این منابع خدادادی را برای همگان یک تکلیف الهی عنوان کردند.
«شهامت هدایت» مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان نیز در این مراسم اهداف این طرح را توسعه پوشش گیاهی و ترویج فرهنگ درختکاری عنوان کرد و اظهار کرد: از زمان اجرای پویش سرو ایران تا کنون ۵ هزار اصله نهال با مشارکت آموزش و پرورش و دانش آموزان در مدارس استان غرس شده است.
انتهای پیام/