تدوین بودجه با پیش‌بینی نرخ تورم تک رقمی

برنامه‌های ششم توسعه با اهدافی همچون رشد اقتصادی پایدار غیرتورمی، مهار بیکار و ایجاد اشتغال پایدار برای رشد 8 درصدی تدوین شده است.
کد خبر: ۲۵۲۹۳۷
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۱ 29 June 2016
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان همدان از پیش‌بینی رشد 8 درصدی اقتصاد در برنامه ششم توسعه خبر داد و تصریح کرد: برنامه‌های ششم توسعه با اهدافی همچون رشد اقتصادی پایدار غیرتورمی، مهار بیکار و ایجاد اشتغال پایدار برای رشد 8 درصدی تدوین شده است.

به گزارش ایسنا، شهرام طهماسبی در سومین شورای برنامه‌ریزی استان همدان، با بیان اینکه همزمانی ارائه لایحه برنامه ششم توسعه و تغییر مجلس نهم و انتقال آن به مجلس دهم موجب تاخیر در ارائه لایحه بودجه سال 95 شد، افزود: عملا با یک‌سال خلأ برنامه‌ریز در این حوزه مواجه شدیم که به ناچار با احکام برنامه پنجم  برنامه‌ریزی‌ها در سال‌جاری انجام گفت.

وی خاطرنشان کرد: بودجه سال‌جاری نخستین بودجه‌ای است که برای رشد و پیشبرد کشور از عمیق‌ترین دوران رکود اقتصادی در دهه‌های گذشته تنظیم و طراحی شده است.

طهماسبی ادامه داد: متاسفانه سیاست‌های دولت نهم و دهم موجب ایجاد رشد اقتصادی منفی 6.8 درصدی و رشد سرمایه‌گذاری منفی 23.28 درصدی در کشور شد که به علت کنار گذاشتن برنامه‌های از پیش تعیین شده و مدیریت‌های مقطعی صورت گرفت.

وی با اشاره به اینکه بودجه سال‌جاری با پیش‌بینی نرخ تورم تک رقمی تدوین شده است، تصریح کرد:متاسفانه طی دهه‌های گذشته نرخ تورم دو رقمی را در کشور تجربه کردیم که تا مرز 40درصد نیز رسید.

وی تثبیت نسبی نرخ ارز را از دستاوردهای دولت یازدهم برشمرد و افزود: با تثبیت نرخ ارز ظرفیت‌های اقتصادی قابلیت رشدپذیری و پیشگیری‌پذیری را کسب کرده‌اند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان همدان در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بودجه سال 95 پس از سال‌ها تحریم قرار است وضعیت اقتصادی کشور را به گشایش برساند بنابراین از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
آخرین اخبار