به گزارش تابناک رضوی،به نقل از سایت پرشین وی، در این نوشتار دستور تهیه کاکائو خرمایی را آموزش می دهیم.
زمان پخت و آماده سازی : 35 دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر:
خرما بدون هسته یک پیمانه
گردو یک پیمانه
پودر نارگیل یک پیمانه
گلاب 3 قاشق غذاخوری
شکلات 50 گرم
بیسکوئیت یک بسته
طرز پخت و تهیه
بیسکوئیت ها را کاملا پودر کرده و آن را با گردو چرخ کنید گلاب را به مواد اضافه و کمی ورز دهید.
شکلات تخته ای سفید را رنده و با بقیه مواد مخلوط کنید خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود.
پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید و مواظب باشید روی هم قرار نگیرند.
نکته
به جای پودر نارگیل می توانید از کنجد استفاده کنید.
اگر خمیر شل بود کمی پودر بیسکوئیت و اگر سفت بود کمی گلاب اضافه کنید و اگر دوست دارید مواد را بعد از گلوله کردن یک بار در شکلات آب شده قرار دهید و بعد در نارگیل بغلتانید و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.