دستگیری دو حفار غیرمجاز آثار تاریخی در باغملک

دستگیری دو حفار غیرمجاز آثار تاریخی در باغملک فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی خوزستان از دستگیری دو حفار غیرمجاز در یک عملیات تعقیب و گریز در شهرستان باغملک خبر داد.
کد خبر: ۶۰۹۰۷۰
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۰ 21 May 2018

به گزارش روابط عمومی اداره‎کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان، سرهنگ پاسدار حسین بهداروند امروز دوشنبه (31 اردیبهشت‎ماه 97) اظهار داشت: برابر گزارش مسئول پایگاه حفاظت میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری شهرستان باغملک، مأمورین پاسگاه انتظامی قلعه‎تل از توابع شهرستان باغملک حین گشت زنی به یک دستگاه خودرو که در حاشیه‌ جاده روستای بیدستان متوقف بود مشکوک شدند.

او ادامه داد: در همین هنگام دو تن از سرنشینان خودورو با مشاهده نیروهای انتظامی متواری شده که مأموران پس از تعقیب و گریز آنان را دستگیر و در بازرسی از خودرو نیز یک دستگاه فلزیاب با متعلقات مربوط به آن و ادوات حفاری کشف و ضبط کردند.

فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی خوزستان خاطرنشان کرد: صورتجلسه این پرونده از طریق دادستانی باغملک به این فرماندهی ابلاغ شده و تلاش برای دستگیری متهمان احتمالی دیگر ادامه دارد.

آخرین اخبار