فرماندار دشت آزادگان:

با خروج آب از هورالعظیم، بستان در خطر سیلاب است

با خروج آب از هورالعظیم، بستان در خطر سیلاب است فرماندار دشت آزادگان با اشاره به رهاسازی آب بارندگی در منطقه گفت: با توجه به خروج آب از تالاب، قطعا بستان و چند روستا در معرض خطر سیلاب هستند که این موضوع به مدیریت بحران اعلام شده است.
کد خبر: ۷۰۸۳۹۹
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۵ 27 January 2019

غلامعباس هزاریان در نشست هماهنگی شورای هماهنگی مدیریت بحران خوزستان، که امروز (7 بهمن‌ماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: آب‌هایی که اکنون در حال رهاسازی است به سمت دشت آزادگان و هویزه سرریز می‌شود.

وی با بیان اینکه به علت خشکسالی کشاورزان اقدام به باز کردن سیل‌بندها کرده‌اند، گفت: علی‌رغم تشکیل جلسات و هماهنگی‌های لازم، دستگاه‌ها هیچ کمکی به ما نکردند.

هزاریان عنوان کرد: تجهیزاتی که از سوی مدیریت بحران در اختیار ما قرار گرفت جوابگو نبود و مجبور به کرایه تجهیزات شدیم و در نهایت توانستیم 32 سیل‌بند را ترمیم کنیم.

فرماندار دشت آزادگان گفت: با توجه به خروج آب از تالاب هورالعظیم، قطعا بستان و چند روستا در معرض خطر سیلاب هستند که این موضوع به مدیریت بحران اعلام شده است.

وی گفت: به علت خالی بودن مخزن شماره یک تالاب هورالعظیم توانستیم شکافی ایجاد کرده و آب را رهاسازی کنیم.

در ادامه قاسم موسوی فرماندار هویزه نیز اظهار کرد: طبق پیش‌بینی‌های اخیر وضعیت "رفیع" بحرانی ارزیابی شد که اقدامات لازم در سه تا چهار روستای نزدیک این شهر انجام شده است.

وی گفت: موضوع لایروبی انهار منتهی به هورالعظیم هر ساله پیگیری می‌شود. نهرهای منتهی به رودخانه از رفیع به سمت تالاب در حال کوچکتر شدن هستند و این موجب می‌شود که دبی آب در طول شهر و مسیر رفیع افزایش یابد.

فرماندار هویزه با بیان اینکه جهت پیشگیری از خطر وقوع سیلاب در منطقه باید تجهیزات بیشتری در اختیار این فرمانداری قرار بگیرد، ادامه داد: اگر این روند ادامه یابد، وضعیت و شرایط بحرانی‌تر می‌شود.

موسوی گفت: انتظار می‌رود شرکت نفت همکاری بیشتری با ما داشته باشد. اکنون در حوزه رفیع شکستگی رخ داده است که در حال بستن شکاف ورودی رفیع هستیم.

 

منبع: ایسنا

آخرین اخبار