مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه گفت: بمنظور جلوگیری از سوء استفاده برخی تولید کنندگان کالا و صیانت از حقوق مصرف کنندگان، طرح بازرسی از مراکز عرضه محصولات غذایی و پرمصرف ویژه ماه مبارک رمضان درسطح استان توسط بازرسان استاندارد انجام شد.
کد خبر: ۱۰۴۲۶۹۰
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۷ 02 May 2022

به گزارش خبرنگار تابناک کرمانشاه محمودرضا نیازی از انجام ۵۲۲ بازرسی توسط کارشناسان اداره کل استاندارد استان کرمانشاه در طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان خبر داد؛ اظهار کرد: فرآورده‌های مشمول طرح نظارتی شامل؛ گوشت چرخ کرده، خرما مضافتی، زولبیا و بامیه، انواع شیرینی آردی، شیر پاستوریزه، روغن‌های سرخ کردنی و آفتابگردان، پنیر تازه و فرآورده‌های گوشتی (سوسیس و کالباس)، مطابق با استاندارد‌های ملی مربوطه در طول ماه مبارک رمضان، به صورت مستمر مورد ارزیابی کیفی قرار گرفت، همچنین به نیابت از مردم روزه دار، بازرسان این اداره کل تعداد ۴۰ نمونه کالای پرمصرف از بازار خریداری و جهت انجام آزمون‌های فیزیکو شیمیایی و بافت شناسی به آزمایشگاه‌های تخصصی مربوطه ارسال شدند؛ که آزمون بافت شناسی طبق استانداردملی ۶۱۰۳ انجام می‌گیرد که در آن وجود بافت‌های حیوانی غیر مجاز نظیر سنگدان، دل، قلوه، جگر و ... در گوشت چرخ کرده و فرآورده‌های گوشتی نظیر سوسیس و کالباس مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.
مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه در ادامه گفت: شهروندان گرامی می‌توانند گزارش تخلفات عرضه کالا‌های بی کیفیت را از طریق سامانه شکایات ۱۵۱۷در طول شبانه روز و تلفن چهار رقمی ۴۵۱۷ این اداره کل، اطلاع رسانی فرمایند.

نیازی همچنین از مردم خواست با ارسال کد ۱۰ رقمی ذیل نشان استاندارد درج شده بر روی کالا‌ها به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ به صورت رایگان از اصالت کالای مورد نظر نیز اطمینان حاصل نمایند

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار