مدیرکل دامپزشکی ایلام اظهار داشت : مردم از مصرف فوری گوشت قربانی به دلیل وجود بیماری های مشترک انسان و دام بپرهیزند.
کد خبر: ۱۱۱۲۷۴۵
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۹ 29 June 2023

 به گزارش تابناک ایلام؛  احمدی افزود : نگهداری گوشت در یخچال قبل از مصرف همچنین موجب جذب بیشتر پروتئین و جمود نعشی لاشه و در نتیجه افزایش کیفیت و تردی گوشت می شود.

وی گفت : با توجه به وجود بیماری‌های مختلف انسان و دام به ویژه تب کشنده کریمه کنگو گوشت را قبل از مصرف حتما در یخچال نگهداری کنند.

 احمدی ادامه داد : باتوجه به اینکه مصرف گوشت تازه ذبح شده  ارزش ِغذایی چندانی ندارد، اما با نگهداری در یخچال بر کیفیت و ارزش غذایی آن افزوده می شود./ع

 

بیشتر بخوانید:

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار