از شایعات تا واقعیت
شاید فاصله گرفتن دانشگاه ها از مباحث عملی را می توان اولین علت این اتفاق به ظاهر نادر دانست این که اگر دانشگاهی بخواهد بین مباحث علمی و عملی رابطه برقرار کند حتی شاید برای بسیاری از اساتید و دانشجویان نیز تازگی داشته باشد.
کد خبر: ۱۳۳۵۷۴
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۵ 23 November 2015
به گزارش تابناک از قزوین، به گفته کارشناسان یکی از اصلی ترین علت بیکاری در جوانان نداشتن مهارت است البته آمارها نشان میدهد این جوانان از مدارک دانشگاهی معتبری برخوردارند اما مهارت کافی برای اجرایی کردن دانسته های علمی شان را ندارند.
اگرچه دانشگاه ها در چند سال اخیر با برنامه ریزی های مختلف تلاش کردند تا کشور را از این وضعیت نجات دهند اما هنوز هم در حوزه دانشگاهی و به خصوص مهارت هاییکه دانش جویان باید آموخته باشند اختلاف زیادی وجود دارد.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان البته از دانشگاه هایی است که سعی کرده این رویه را بهبود بخشد. 
شایعات کشاورزی دانشجویان در دانشگاه از چند سال قبل دهان به دهان چرخید و به گونه ای به عنوان یک اتفاق نادر در استان معرفی شد اما امروز رییس مرکز تحقیقات کشاورزی واحدتاکستان از برداشت بیش از 160 تن محصولات کشاورزی دراین دانشگاه خبر می دهد

 محمد زمانی رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی این واحد ضمن بیان مطلب فوق افزود: با تلاش مجموعه مرکز تحقیقات کشاورزی واحد در سال جاری ، 5 هکتار از اراضی این واحد به زیر کشت انواع محصولات سیفی شامل گوجه ، هندوانه و خربزه رفت و کلیه مراحل طراحی و اجراء آبیاری قطره ای با بکارگیری مالچ توسط پرسنل و متخصصین این مرکز انجام پذیرفت .

رئیس مرکز تحقیقات واحد تاکستان با بیان اینکه از اسفند 93  کشت مزارع با فرآیند پرورش نشاء در سینی های نشا در محیط گلخانه ای آغاز شد ، افزود:مهمترین راهبرد پژوهشی مرکز تحقیقات کشاورزی واحد ، بکارگیری روش های نوین در کشت محصولات زراعی بصورت نشاءبود ،  بر این اساس با برنامه ریزی های انجام گرفته و با هدایت ریاست واحد در گام اول ، کشت آزمایشی ارقام جدید و پر بازده هندوانه رقم B32 ، خربزه رقم ارگون، گوجه فرنگی رقم کومودورا آغاز گردید.

وی افزود:کلیه مراحل پرورش نشاء ، انتقال نشاء به مزرعه و عملیات داشت و برداشت محصول توسط پرسنل مرکز تحقیقات کشاورزی زیر نظر اعضای هیات علمی دانشکده کشاورزی واحد انجام گرفته است. بکارگیری روش های نوین در مدیریت نهاده ها  نظیرآب، کود و سموم شیمیایی منجر به کاهش مصرف این نهاده ها در مقایسه با روش سنتی شد به گونه ای که مصرف آب به یک سوم و مصرف کود های شیمیایی و آفت کش ها نیز به کمتر از پنجاه درصد کاهش یافت.

محمد زمانی در ادامه با اشاره به اینکه روش به زراعی منجر به بالا رفتن کیفیت محصولات می گردد اظهار داشت: 50تن هندوانه،30تن خربزه ،80تن گوجه فرنگی با کیفیت بسیار مطلوب از این مزارع برداشت شد بگونه ای که در مقایسه با محصولات مشابه تولیدی در منطقه از نقطه نظر استاندارد های کیفی و زیست محیطی کیفیت محصولات تولید شده  واحد کم نظیر می باشد.

دکتر محمد زمانی در بخش دیگری از سخنان خود به راه اندازی مرکز رشد در واحد تاکستان  اشاره و خاطر نشان کرد: با توجه به ظرفیت مربوط به وجود مزرعه ،کارگاه های تخصصی، ماشین آلات، آزمایشگاه ها و اساتید مجرب قطعا شرکت های دانش بنیان حوزه کشاورزی از سهم قابل توجهی در مرکز رشد جدید واحد برخوردار خواهند بود و مرکز تحقیقات کشاورزی در این زمینه با این دسته از متقاضیان استقرار در مرکز رشد حداکثر همیاری را خواهد داشت . شرکت های تازه تاسیسی که در راستای اهداف مرکز تحقیقات کشاورزی اعلام آمادگی نمایند از حمایت ویژه برخوردار خواهند بود.

وی در پایان افزود: از مهمترین برنامه ی مرکز تحقیقات کشاورزی در واحد تاکستان ،توسعه ماشین های خودکار کشت نشاء بویژه نشاء چغندر قند می باشد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار