در فرهنگ طب سنتی در قدیم الایام پیاز را تنها یک سبزی تصور نکرده بلکه از آن به عنوان دارویی ضد عفونی کننده و میکروب زا یاد کرده اند.
کد خبر: ۲۰۹۱۲۶
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۸ 10 April 2016

در فرهنگ طب سنتی در قدیم الایام پیاز را تنها یک سبزی تصور نکرده بلکه از آن به عنوان دارویی ضد عفونی کننده و میکروب زا یاد کرده اند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ یک متخصص طب سنتی گفت: این اکسیر طبیعی با بوی بد و خواص زیاد امروزه یکی از ارکان آشپزی در بسیاری از غذاهای ایرانی محسوب می شود.

رضا قربانی افزود: وجود انواع ویتامین ها و مواد معدنی مانند پتاسیم ، گوگرد ،ویتامین های c،k وهمچنین اسید فسفریک موجود در پیاز موجب شده است تا افراد با استفاده از پیاز بتوانند از خواص درمانی آن بهره مند شوند از همین رو هر از گاهی اخباری مبنی به خواص مختلف درمانی آن مبنی بر تحقیقات جدید منتشر می شود.

وی با بیان اینکه یکی از خواص درمانی پیاز برای رفع پر کاری و کم کاری تیروئید است افزود: می توان شب ها قبل از خواب یک پیاز قرمز را از وسط ۲ نیمه کرده به طوری که آب از هر نیمه آن خارج شود وبا استفاده از نیمه پیاز حرکات دایرهای در ناحیه غده تیروئید گردن خود ماساژدهید که این امر موجب تنظیم تیروئید می شود.

رضا قربانی تاکید کرد: پس از این ماساژ نیز شخص نباید بلا فاصله به شستن آن روی پوست مبادرت کند چرا که باقی ماندن آن روی پوست موجب تحریک و بهبود عملکرد غده تیروئید به طور طبیعی می شود.


اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار