معاون وزیر ارشاد:
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ۲۳۰ طرح نیمه تمام از محل اعتبارات تملک دارایی در کشور وجود دارد که تکمیل آنها به ۲۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
کد خبر: ۳۵۱۹۳۲
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۲ 31 December 2016
به گزارش تابناک از قزوین، علی اصغر کار اندیش در حاشیه سفر به قزوین در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در سراسر کشور ۶۹ طرح فرهنگی و هنری در دست اجراست که از میان آنها ۴۹ طرح فعال است و ۲۰ طرح نیمه تمام هم داریم.

وی افزود: از محل اعتبارات تملک دارایی ۲۳۰ طرح در سراسر کشور داریم که تکمیل آنها بیش از ۲۳۰۰ میلیارد تومان نیاز دارد.

کاراندیش گفت: امسال ۲۳۳ میلیارد تومان اعتبار ملی و ۹۸ میلیارد تومان از محل تملک دارایی برای تکمیل طرحهای نیمه تمام اختصاص داده شده است.

وی یادآورشد: تاکنون از محل اعتبارات دارایی ۵۶.۶ درصد برای اجرای طرحها اختصاص داده شده و امیدواریم امسال مجتمع های فرهنگی رشت و ساری را تکمیل کنیم.

کاهش تصدی گری دولت در حوزه فرهنگ در الویت است

کاراندیش بیان کرد: در حوزه فرهنگی سیاست دولت کاهش تصدی گری و واگذاری مدیریت مجتمع های هنری به بخش خصوصی است تا خود مردم وارد کار شوند و امور فرهنگی را اداره کنند.

وی تصریح کرد: مهمترین وظیفه دولت سیاست گذاری، نظارت و حمایت است و قرار نیست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجتمع های هنری را اداره کند بلکه کاهش تصدی گری را با جدیت دنبال خواهیم کرد.

معاون وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی اظهارداشت: از سال گدشته تاکنون ۸۶ مجتمع فرهنگی و هنری به بخش خصوصی واگذار شده و مابقی آن نیز بتدریج واگذار خواهد شد.

منتظر خبرهای خوشی از بیمه هنرمندان باشید

کاراندیش در پاسخ به سوالی در خصوص بیمه هنرمندان یادآورشد: بزودی خبرهای خوبی در مورد بیمه هنرمندان برای این گروه خواهیم داشت که شما را خوشحال خواهد کرد.

اعتبارات فرهنگی عادلانه توزیع شود

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: متاسفانه توزیع اعتبارات فرهنگی در کشور عادلانه نیست و از مجموع ۹۱۰۰ میلیارد تومان اعتبارات پیش بینی شده برای بخش فرهنگ سهم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حدود ۲ هزار میلیارد تومان است و مابقی بین دستگاههای دولتی و غیر دولتی توزیع شده است.

وی اضافه کرد: دستگاههایی که اعتبارات فرهنگی می گیرند پاسخگوی نیازهای فرهنگی نیستد و با این همه کار موازی همه هنرمندان از ارشاد انتظار رسیدگی و حل مشکلات را دارند که این اعتبار محدود جوابگو نیست.

کاراندیش اضافه کرد: با این که اعتبارات وزارت ارشاد محدود است همین میزان هم کامل اختصاص داده نمی شود و حدود ۱۰ درصد بودجه داده شده است.

تالار شهر قزوین تکمیل می شود

وی در خصوص توقف ساخت تالار شهر قزوین اظهارداشت: با همکاری استاندار و اختصاص ۵ میلیارد تومان اعتبار در ماه جاری برای تسریع در تکمیل تالار شهر قزوین اقدام می کنیم.

کاراندیش گفت: هشت طرح فرهنگی عمرانی در کشور در حال احداث و تکمیل شدن است که تالار شهر قزوین با ۱۱ درصد کمترین پیشرفت را دارد که برای تسریع در کار باید کمک لازم صورت گیرد.

وی افزود: این طرح ابتدا استانی بود سپس ملی شد ومجددا به پروژه ملی استانی تغییر وضعیت داد و این تغییرات موجب توقف کار شد و در مقطعی حتی اعتبارات تخصیص یافته به آن تزریق نشد و برگشت خورد و مشکلات را بیشتر کرد.

کاراندیش بیان کرد: این پروژه با ۱۲ هزار مترمربع زیربنا قسمتهای مختلفی دارد و در صورت تکمیل شدن می تواند بخش زیادی از نیازهای هنرمندان استان را به سالن های نمایش موسیقی و تئاتر و گالری هنری تامین کند.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: برای تکمیل این مجموعه هنری بیش از ۳۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که از منابع استانی امسال ۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان و ۳۰۰ میلیون تومان هم ما اختصاص می دهیم تا کار بسرعت ادامه یابد.

وی اضافه کرد: پیشرفت ۱۱ درصدی این پروژه قابل قبول نیست و باید تاخیر گذشته با تزریق اعتبار جبران شود و با همکاری خوب استاندار و رئیس سازمان برنامه و بودجه امیدواریم اعتبارات مناسبی برای تسریع در کار تزریق شود.

کاراندیش گفت: برای سال آینده هم تلاش می کنیم تا اعتبارات خوبی را در این مجموعه اختصاص دهیم تا کار شتاب گیرد.

وضعیت تجهیزات اداری حوزه فرهنگ مطلوب نیست

وی در خصوص کمبود اعتبارات و تجهیزات حوزه فرهنگ نیز اظهارداشت: وضعیت تجهیزات و اعتبارات جاری ادارات استانی ضعیف است و علی رغم افزایش ماموریت ها و وظایف از سال ۱۳۷۰ تا کنون چارت سازمانی ادارات استانی تغییر نکرده است.

معاون توسعه مدیریت ومنابع وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به وظایف و ماموریت های گسترده و متنوع این وزارتخانه تصریح کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وظایف متنوع و گسترده ای دارد و نباید در سطح افکار عمومی و جامعه به گونه ای تبلیغ شود که گویی این فعالیتها فقط به موسیقی و برگزاری کنسرت محدود می شود.

یک درصد جمعیت کشور به کنسرت رفته اند. موضوع را بزرگ نکنید

وی در خصوص برگزاری کنسرت ها نیز یادآورشد: در طول یک سال گذشته و نیمه اول امسال۷۰۰ هزار بلیط برای حضور شهروندان در برنامه های کنسرت موسیقی به فروش رفته است که یک درصد از جمعیت کشور را شامل می شود و ایجاد حساسیت بیش از اندازه در این خصوص آثار و تبعات منفی به دنبال خواهد داشت.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار