در جلسه هم اندیشی با فعالان تولید طیور استان که با حضور مدیرکل دفتر طیور و زنبور عسل وزارت جهاد در سازمان جهاد کشاورزی استان قم برگزار شد، مصوب شد از هر گونه توسعه کمی واحدهای طیور استان تا اطلاع ثانونی خودداری گردد.
کد خبر: ۴۰۹۸۳
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۹ 30 May 2015
به گزارش تابناک قم به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی قم، حبیب امینی در این جلسه مدیرکل دفتر طیور و زنبور عسل وزارت جهاد کشاورزی، با بیان اینکه پرهیز از توسعه کمی واحدهای طیور یکی از سیاست های دفتر طیور و زنبور عسل وزارت جهاد کشاورزی است، افزود: تغییر کاربری واحدهای گوشتی به تخمگذار و بالعکس ممنوع است. 

وی با تاکید بر رعایت سقف جوجه ریزی در واحدهای مرغداری و با تاکید بر لزوم حذف مرغ های بالای 80 هفته، ادامه داد: خرید و ذخیره سازی گوشت پایان دوره تخم گذار باید توسط شرکت پشتیانی امور دام انجام شود. 

وی اجرای سیاست قیمت تضمینی را ضروری دانست و گفت: طرح خرید و صادرات گوشت مرغ و تخم مرغ در قالب کمک های انسان دوستانه به سایر کشورها از طریق وزارت امور خارجه در دستور کار قرار دارد. 

رییس سازمان جهاد کشاورزی قم نیز در این جلسه گفت: وزیر جهاد کشاورزی در خصوص مدیریت تولید در واحدهای گوشتی و تخم گذار تاکید ویژه ای دارد. 

محمد رضا طلایی اظهار داشت: در همین راستا در خصوص صدور مجوزهای ماکیان سیاست های انقباضی را در دستور کار قرار داده ایم. 

وی با اشاره به مصوبات این جلسه بیان داشت: در این جلسه مصوب شد که از هرگونه توسعه کمی واحدهای طیور استان تا اطلاع ثانونی خودداری شود و همچنین پیگیری لازم به منظور حذف مرغ های بالای 24 ماه و عدم تولک بری واحدهای تخمگذار صورت گیرد. 

وی با تاکید بر اینکه همانند گذشته باید از ارائه هرگونه خدمات به واحدهای تولیدی با سن بالای 18 ماه خودداری شود، بیان داشت: پیگیری در راستای تکمیل زنجیره تولید واحدهای گوشتی تخمگذار و استعلام از اتحادیه مرغداران در زمان تمدید پروانه های واحدهای طیور از دیگر مصوبات این جلسه به شمار می رود. 

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم نیز در این جلسه گفت: رعایت سقف جوجه ریزی گوشتی تعیین شده توسط دفتر طیور الزامی است. 

حسین علی بیگی بیان داشت: کنترل تولید و برخورد با واحدهای غیرمجاز و واحدهای دارای پروانه که بیش از سقف پروانه مبادرت به افزایش ظرفیت کرده اند، در دستور کار قرار دارد. 

مدیرکل دامپزشکی قم نیز در این جلسه اظهار داشت: با همکاری کارشناسان اتحادیه، معاونت بهبود تولیدات دامی و اداره کل دامپزشکی، نظارت لازم بر واحدهای مرغ مادر تخمگذار صورت می گیرد. 

مهدی رفیعی افزود: مجوز جوجه ریزی بهداشتی بدون اخذ تاییدیه اتحادیه مرغداران استان و کد رهگیری سامانه سمات صادر نمی شود. 

در این جلسه تشکل های طیور و مرغداران پیشروی استان نیز به بیان مشکلات و پیشنهادات خود پرداختند. 

واگذاری صدور مجوزهای طیور به تشکل ها، اصلاح تعرفه های بیمه، صادرات پایدار، برخورد با واحدهای غیرمجاز، اختصاص مشوق های صادراتی، نظارت بر تولید واحدهای مادر، عدم توسعه واحدهای طیور، تسهیل در روند صادرات تخم مرغ و رفع ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ از جمله خواسته های این تشکل ها بود. 

ممنوعیت توسعه کمی واحدهای طیور استان تا اطلاع ثانوی از جمله مصوبات این جلسه بود. 

هفت درصد تخم مرغ، چهار درصد گوشت قرمز، 1.4 درصد شیر و 1.2 درصد گوشت سفید کشور در استان قم تامین می شود.
منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار