سرپرست شبکه بهداشت و درمان گچساران گفت: طرح نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه مواد غذایی و قنادیها در شهرستان گچساران آغاز شد.
هایده حافظ قرآن امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس از گچساران اظهار کرد: به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان طرح نظارتی بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در گچساران آغاز شد.
وی با بیان اینکه در این ماه مبارک طرح بازرسی مشترک از واحدهای تولیدی، توزیعی و عرضه مواد غذایی به صورت مستمر در سطح شهرستان صورت میگیرد، گفت: این بازرسی به منظور رعایت نکات بهداشتی و تامین سلامت و بهداشت برای توزیع مواد خوراکی و آشامیدنی با همکاری دیگر صنوف در سطح شهرستان اجرا میشود.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان گچساران در ادامه بیان کرد: بیش از 20 بازرس بهداشت محیط به صورت شبانه روزی تا پایان ماه مبارک رمضان بر تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت و فروشگاههای عرضه موادلبنی و فرآوردههای گوشتی مانند مرغ،ماهی و گوشت قرمز، اماکن عمومی و زیارتگاهها و مکانهای توزیع نذروات در این ماه نظارت میکنند.
حافظ قرآن با اشاره به اینکه در ماه رمضان شهروندان از شیرنیهایی مانند زولبیا و بامیه و آش و حلیم بیشتر استفاده میکنند، خاطرنشان کرد: در این ماه بیشترین نظارت بر صنوف آش، حلیم و کارگاه های تولید شیرینی زولبیا بامیه فروشیها در این ماه صورت میگیرد.
وی هدف از این بازدید در این ماه مبارک بیان کرد: هدف از این بازدیدها نظارت بر صنوف مواد غذایی و آب آشامیدنی، نظارت بر بهداشت فردی و رفع نواقص بهداشتی و نظارت بر کم فروشیها و همچنین در این بازدید با برخی از صنوف متخلف گران فروش و یا کم فروش برخورد قانونی خواهد شد.
حافظ قرآن با اشاره به برخی از مراکز متخلف ابراز کرد: شهروندان گچسارانی هر گونه تخلف مراتب را از طریق تلفن های 190یا 1490به شبکه بهداشت و درمان اطلاع دهند تا توسط بازرسان بهداشتی مورد پیگیری و در صورت لزوم برخورد قانونی و لازم با متخلفان صورت گیرد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان گچساران عنوان کرد: شهروندان در هنگام خرید مواد غذایی دقت بیشتری داشته باشند و به تاریخ تولید و انقضا، آدرس کارخانه و بسته بندی آنها توجه کنند.