معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به اقدامات انجام شده در رابطه پیشگیری این بیماری در سطح استان زنجان بیان کرد: تمام راههای انتشار این بیماری کنترل شده است و اقدامات خوب و موثری برای پیشگیری ورود این بیماری به استان شده است.
وی با اشاره به راهکارهای پیشگیری این بیماری تصریح کرد: تمام گوشتها در کشتارگاهها قبل از ارسال به مراکز فروش و قصابیهای مجوز دار و زیر نظر اداره دامپزشکی دوره پیش سرد 24 ساعته را میگذرانند.
صائینی گفت: دوره پیش سرد یعنی گوشت قبل از مصرف در دمای بین 2 تا 8 درجه در محل خاص نگهداری میشود و سپس تحویل مراکز فروش میشود.
وی هدف از انجام دوره پیش سرد را ازبین رفتن ویروسها خواند و افزود: دوره پیش سرد سبب کشته شدن تمام ویروسهای مربوط به این بیماری در گوشت میشود و چرخه انتقال آن به انسانها را از بین میبرد.
وی با بیان اینکه در کشتارگاهها تمام اصول بهداشتی باید از سوی ذابحان دام رعایت شود، تاکید کرد: تمام ذابحان باید لباسهای حفاظتدار فردی مناسبی اعم از دستکش، چکمه، عینک مخصوص بپوشند تا سبب انتشار این بیماری نشود.