دکتر امید بحیرایی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری تابناک از کرمانشاه، با اشاره به اینکه همشهریان در ماه رمضان زولبیا و بامیه را از اماکن و قنادی های معتبر واجد کارگاه هستند تهیه کنند، گفت: کارشناسان بهداشت در طول ماه رمضان از قنادیها و واحدهای تهیه زولبیا و بامیه و شیرینی بازدید می کنند.
وی با بیان اینکه با استفاده از دستگاههایی الکترونیکی و مجهز میزان آلودگی کارگاهها، سلامت روغن و رعایت بهداشت توسط کارگران در محیط سنجیده می شود، خاطرنشان کرد: قبل از شروع ماه رمضان طی یک جلسه با شیرینی پزان، صاحبان قنادیها و کارگاهها موارد ضروری اهم از رعایت نکات بهداشتی در تهیه مواد اولیه سالم و فرآوری آن شرح داده شد که با استقبال شرکت کنندگان مواجه شد.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه اظهارداشت: در صورت گزارش تو سط کارشناسان بهداشت مبنی بر عدم رعایت بهداشت در تهیه مواد اولیه و پخت زولبیا و بامیه در کارگاهها و قنادیها، آن مکان از سوی ماموران پلمپ می شود.
بحیرایی مصرف زولبیا و بامیه را برای افراد مبتلا به دیابت و قندخون مناسب ندانست و افزود: همچنین مصرف زولبیا و بامیه رنگی که در برخی از کارگاهها و قنادیها بفروش با وجود استفاده از رنگ های مجاز بدلیل پخت در روغن و حرارت، توصیه نمی شود.
این مسئول در ادامه به رنگ زولبیا و بامیه اشاره و تاکید کرد: رنگ زولبیا و بامیه باید شفاف باشد استفاده از زولبیا و بامیه دارای رنگ تیره توصیه نمی شود و در صورت مشاهده فروش آن در مغازه هایی که از روکش مناسب جهت پوشاندن زولبیا و بامیه استفاده نمی کنند، برخورد نمی شود.