چگونه اطلاعات گوشی خود را امن نگه داریم؟ روش‌های پیشنهادی می‌تواند برای حفاظت در مقابل تهدیدات و نفوذ به گوشی‌های موبایل مؤثر واقع شود.
کد خبر: ۴۶۴۲۸
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۳ 11 June 2015
1- مطمئن شوید بلوتوث تلفن همراهتان همیشه خاموش است مگر در مواردی که خود به آن نیاز دارید.

2- حتی‌المقدور از هندزفری‌های مجهز به تکنولوژی بلوتوث استفاده نکنید (از لحاظ پزشکی نیز استفاده از آن سبب آسیب‌های جدی در مغز و گوش می‌شود) چرا که به‌خاطر روشن بودن بلوتوث می‌توانند از گوشی شما سوءاستفاده کنند.

3- گزینه‌های موجود در قسمت بلوتوث گوشی خود را به‌نحوی تنظیم کنید که برای دریافت فایل‌های ارسالی حداقل 2 بار از شما و فرستنده موافقت بخواهد.

4- هنگام اتصال به اینترنت از طریق تلفن همراه روی لینک‌ها و پیام‌های نامطمئن کلیک نکنید.

بهتر است پیام‌های ناشناس یا ایمیل‌های نامطلوبی را که در آنها لینکی درج شده است مورد استفاده قرار ندهید زیرا در اکثر مواقع مخربان با ارسال یک کد مخرب می‌توانند گوشی‌های هوشمند را تحت کنترل در بیاورند.

5- از بازی‌ها و اپلیکیشن‌های موجود در منابع غیرمعتبراستفاده نکنید. اگر به بازی یا اپلیکیشن احتیاج دارید، سعی کنید آنها را از منابع معتبر دریافت کنید. بعضی از همین بازی‌ها می‌توانند آلوده به کدهای مخربی باشند که باعث بروز مشکلات حاد می‌شوند.

6- از اطلاعات موقعیتی و شخصی خود محافظت کنید. اگر علاقه‌مند به عکاسی با موبایل خود هستید و نمی‌خواهید که اطلاعات موقعیتی و برخی دیگر اطلاعات شخصی شما توسط عکس منتشر شود، کافی است گزینه‌های مربوط به GPS Camera و Geo Tag را غیرفعال کنید.

موبایل‌های جدید این امکان را دارند که وقتی عکسی با موبایل خود می‌گیرید، اطلاعات موقعیتی شما را توسط GPS دریافت کرده و ضمیمه تصویر کنند. گفتنی است این اطلاعات زمانی مشخص می‌شود که عکس گرفته شده را توسط موبایل خود روی شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید.

اما اگر شما تصاویری را از قبل گرفته‌اید و هنوز آنها را در هیچ شبکه‌ای به اشتراک نگذاشته‌اید، کافی است با نرم‌افزارهایی همچون Microsoft Photo Tools تمامی مشخصات شخصی خود را از روی تصویر گرفته شده حذف کنید.

7- وای فای گوشی همراه خود رادر مکان‌های ناامن خاموش کنید. اگر شما به هر دلیلی نمی‌خواهید بلوتوث یا وای فای خود را خاموش کنید، بهتر است از گزینه «عدم‌نمایش برای دیگران» یا «حالت امن» و یا گزینه‌های مشابه که در بخش امنیتی تنظیمات دستگاه شما موجود است، استفاده کنید.

8- هر وقت می‌خواهید وارد سرویس ایمیل یا سایت بانکی خود شوید، آدرس را با پیشوند https وارد کنید (مثلا https://gmail. com). به این ترتیب به شیوه‌ای امن به سایت مورد نظر وصل می‌شوید و امکان سرقت اطلاعات بسیار کم خواهد شد.

9- همیشه آپدیت‌های منظمی برای سیستم عامل‌های آندروید، ویندوز فون و iOS منتشر می‌شود. برخی از هکرها از این موضوع سوءاستفاده کرده و فایل‌های آلوده خود را به‌عنوان آپدیت موبایل در اینترنت منتشر می‌کنند. مراقب این موضوع باشید و همیشه آپدیت سیستم عامل را توسط برنامه Update Manager خود گوشی انجام دهید.

10- یکی از مهم‌ترین نکاتی که باید رعایت کنید این است که هیچ‌گاه حساب‌های بانکی خود را توسط نرم‌افزار‌های ناشناس باز نکنید بلکه از نرم افزار بانکی مخصوص بانک خود کمک بگیرید.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار