دبیر انجمن مرغ گوشتی کشور با اعلام خبر تلفات یک مرغداری ناشی از کمپلکس بیماری‌های آنفلوآنزا، نیوکاسل و برونشیت گفت: این بیماری‌ها در صنعت مرغداری عادی تلقی شده و با نظارت دامپزشکی از انتقال مرغ آلوده به بازار جلوگیری می‌شود.
کد خبر: ۵۰۷۴۳
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۲ 21 June 2015
به گزارش ملیت به نقل از تسنيم،محمد يوسفي گفت: براي كنترل بيشتر اين بيماري، انتقال مرغ زنده (صنعتي و بومي) از مازندران به ساير استان‌ها ممنوع شده، زيرا اين بيماري تنها ازطريق مرغ زنده قابل انتقال است.همچنين كشتارگاه‌هاي مازندران تا نزديكي گيلان و گلستان بسيج شده‌اند تا مرغ‌هاي صنعتي را كشتار كنند و تنها مرغ ذبح‌شده را به ساير استان‌ها انتقال داده يا خود مصرف كنند.ممنوعيت انتقال مرغ زنده از مازندران تا اطلاع ثانوي و زماني كه دامپزشكي از ريشه‌كن شدن آنفلوآنزاي مرغي مطمئن شود، ادامه دارد.


دبير انجمن مرغ گوشتي كشور با رد مشاهده آنفلوآنزاي مرغي در استان‌هاي قم و همدان، گفت: تا عصر روز پنجشنبه هيچ‌گونه گزارشي از اين بيماري پرندگان در استان‌هاي همدان و قم اعلام نشده است، در اين دو استان ممكن است تلفاتي وجود داشته باشد اما براساس مستندات موجود مربوط به آنفلوآنزاي مرغي نيست.


به گفته وي بعد از انتشار اطلاعيه دامپزشكي درخصوص آنفلوآنزاي مرغي، مرغ‌هاي يك مرغداري در خراسان جنوبي به‌طور كامل معدوم شدند كه دليل مرگ‌ومير غيرعادي، در اين مرغداري توفان زدگي و انتقال بيماري از طريق باد‌هاي شديد سمت پاكستان اعلام شده و نوع بيماري شناسايي شده در اين مرغداري مرزي، كمپلكسي از آنفلوآنزا، نيوكاسل و برونشيت است.


به گفته وي آنفلوآنزاي مرغي تنها در شرق استان مازندران حدفاصل چالوس به‌سمت نوشهر و بيشتر در آمل و بابل روستائيان را درگير كرده و در شرق مازندران يعني از چالوس به‌سمت تنكابن مشكلي در اين ارتباط وجود ندارد.يوسفي با اشاره به اينكه وجود اين بيماري‌ها در مرغداري‌ها امري عادي است، تأكيد كرد: نگراني از بابت آلودگي به آنفلوآنزاي مرغي وجود ندارد، زيرا سازمان دامپزشكي قبل از عرضه مرغ ذبح‌شده به بازار مصرف نظارت لازم را انجام مي‌دهد. نبايد براي مردم سوءتفاهمي درباره آلودگي مرغ ايجاد شود و با خيال راحت مي‌توانند اين ماده پروتئيني را خريداري و مصرف كنند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار