کد خبر: ۸۷۶۳۳۵
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۰ 17 July 2020

 

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، کرمعلی قندالی در نشست با مشاور وزیر و مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذایی وزارت جهادکشاورزی اظهار داشت: حوزه عشایر یک حوزه گسترده است و عشایر در همه نقاط کشور حضور دارند به همین دلیل یک موضوع خاص و ویژه است.

 

وی با بیان اینکه محصولات عشایر با دانش بومی تهیه می شوند و سلامت آن بسیار بالا است، گفت: تولیدات عشایر محصولاتی پاک و سالم است و از همه علوم و فنون و تجربیات در فرآیند تولید استفاده می شود و همان فرآیند علمی که در تولیدات صنعتی انجام می شود در تولیدات عشایر نیز رعایت می شود.

قندالی اظهار داشت: در حوزه نگهداری طبیعی محصولات علی رغم اینکه یخچال و وسایل سرمایشی در مناطق عشایری وجود ندارد اما محصول به طوری نگهداری می شود که مدت ماندگاری آن بسیار بالا است.

رئیس سازمان امور عشایر ایران ادامه داد: در مناطق عشایری بعضی از محصولاتی که در فصل ییلاق تولید می شوند در فصل های پاییز و زمستان استفاده می شوند و نکات بهداشتی و سلامت غذایی هم در آنها کاملا رعایت می شود.

وی با تاکید بر حفظ نژاد بومی دام در کشور، گفت: نباید در تبلیغ نژادهای دام خارجی افراط کنیم و به گونه ای تبلیغ کنیم که دام بومی خودمان به حاشیه برود.

در این نشست، مدیرکل دفتر بهسازی امور تولید، مدیرکل دفتر امور تعاونی و نظام بهره برداری و رئیس روابط عمومی سازمان امور عشایر حضور داشتند.

 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار