شهریار قاسمی در گفتگو با خبرنگار تابناک کرمانشاه در خصوص میزان تولید قارچ در استان اظهار کرد: میزان تولید قارچ در استان کرمانشاه به ۳ هزار تن رسیده است که در صورت فعال شدن واحدهای غیرفعال پیش بینی می شود تولیدات تا ۳۵۰۰ تن افزایش یابد.
وی افزود: اکنون ۱۰۰ واحد تولید قارچ در استان وجود دارد که از این تعداد ۸۵ واحد هستند.
این مقام مسئول تصریح کرد: سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش واحد نداشتیم اما در صورت تخصیص تسهیلات ارزان قیمت به افراد متقاضی، تعداد واحدهای تولیدی افزایش می یابد.
وی خاطر نشان کرد: مساحت واحدهای پرورش قارچ استان کرمانشاه ۱۶/۵ هکتار است و پرورش قارچ سبب اشتغال زایی ۳۰۱ نفر شده است.