تابناک فارس به نقل از خبرگزاری صدا و سیما: معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی خنج گفت: میانگین تولید این محصول در جهان 900کیلوگرم و در ایران 1200کیلوگرم در هکتار و در شهرستان خنج 2500کیلوگرم در واحد سطح است .
نظر علی کاظمی افزود : در حال حاضر 1600 هکتار در حال برداشت است و برآورد می شود بیش از 2هزار تن دانه روغنی کنجد برداشت و به بازار مصرف داخلی عرضه شود .
بستان اسلامی ، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج ، استفاده از بذر اصلاح شده، کشاورزی حفاظتی و بهره گیری از شیوه های آبیاری نوین را از علل افزایش تولید این محصول در این شهرستان عنوان کرد.
دانه روغنی کنجد در تهیه ارده (شیره کنجد ) و شیرینی پزی ها و تهیه روغن کنجد مصرف می شود.
کاهش کلسترول خون در انسان ،حفاظت سلول های کبدی در مقابل آسیب های اکسیداتیو و پیشگیری از فشارخون بالا از فواید مصرف کنجد است.