در گفت‌وگو با تابناک مطرح شد؛

هوشمندسازی شبکه برق کرمانشاه با سرمایه‌گذاری ۲۲۰۰ میلیاردی

گروه استان‌ها - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه گفت: این شرکت با اجرای طرح‌های گسترده هوشمندسازی و بهینه‌سازی، کیفیت و کارایی شبکه برق را ارتقا داده و خدمات هوشمند را به ۶۰ هزار مشترک رسانده است.
کد خبر: ۱۲۱۳۹۵۷
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۸ 22 December 2025

هوشمندسازی شبکه برق کرمانشاه با سرمایه‌گذاری ۲۲۰۰ میلیاردی

«عبدالرضا علیرضاپوری» مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک در استان کرمانشاه، با اشاره به عملکرد و پروژه‌های شاخص شرکت توزیع برق استان کرمانشاه در یک سال گذشته، اظهار کرد: پروژه‌های شاخص شرکت توزیع برق بر سه محور اصلی بهینه‌سازی و توسعه زیرساخت‌ها، هوشمندسازی شبکه‌ها و تامین برق مسکن‌های ملی تمرکز دارد.

وی با اشاره به بهینه‌سازی و ساماندهی روشنایی معابر، افزود: این پروژه شامل جایگزینی چراغ‌های گازی پرمصرف با چراغ‌های LED با بهره‌وری بالا در معابر استان است. برای اجرای این پروژه، اعتباری بالغ بر ۲هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است. در زمینه پروژه‌های جدیدالاحداث با اعتباری بالغ بر ۴۸ میلیارد تومان در دست اجرا بوده و پیشرفتی بالای ۶۰ درصد داشته‌اند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه، تصریح کرد: هوشمندسازی شبکه‌ها به منظور افزایش کارایی، کاهش تلفات و بهبود مدیریت مصرف برق انجام می‌شود. ۹۷ درصد از چاه‌های کشاورزی، ۵۷ درصد از ادارات و بیش از ۶۵ درصد از صنایع خارج از شهرک‌های صنعتی هوشمند شده‌اند. در حال حاضر، حدود ۶۰ هزار مشترک در استان کرمانشاه از قابلیت رویت‌پذیری و کنترل‌پذیری شبکه‌های هوشمند بهره‌مند هستند.

وی به تامین برق مسکن‌های ملی اشاره کرد و گفت: تامین برق مسکن‌های ملی به عنوان یکی از اولویت‌های دولت جدید و همچنین به منظور حمایت از پروژه‌های مسکن‌سازی در استان کرمانشاه در دستور کار قرار دارد.

علیرضا‌پوری در پایان با اشاره به حمایت استاندار و معاون استاندار، یادآور شد: با توجه به پیش‌بینی ناترازی انرژی در سال ۱۴۰۴، دکتر حبیبی در تمام موارد در کنار شرکت توزیع برق بوده است. ایشان با حضور در دیسپاچینگ شرکت توزیع و مرکز پایش، از نزدیک پیگیر مسائل مربوط به مدیریت بار بوده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار