در گفت‌و‌گو با تابناک مطرح شد:

توزیع ۶ هزار تن کالا برگ در جنگ رمضان/ تشکیل کارگروه‌ها برای تامین کالاهای اساسی در کرمانشاه

گروه استان‌ها - مدیرکل جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به تشکیل کارگروه‌ها برای تامین کالای اساسی در جنگ رمضان گفت: در زمان توزیع کالا برگ ۶ هزار تن کالا در قالب ۱۱ قلم مورد نیاز توزیع شده است.
کد خبر: ۱۲۲۱۰۶۰
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۵ 19 April 2026

توزیع ۶ هزار تن کالا برگ در جنگ رمضان/ تشکیل کارگروه‌ها برای تامین کالاهای اساسی در کرمانشاه

 «سعید کریمی» مدیرکل جهادکشاورزی استان کرمانشاه در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک در استان کرمانشاه با اشاره با حضور مستمر و دائمی استاندار و معاون اقتصادی استانداری در زمینه محصولات کشاورزی، اظهار کرد: در سنوات جنگ رمضان ۱۴ کارگروه امنیت غذایی و ۱۵ جلسه ساماندهی گندم و آرد و نان برگزار شد که در ۹۵ درصد این جلسات استاندار حضور داشته‌اند.

وی با اشاره به نظارت مستمر بازرسان در ایام جنگ رمضان، افزود: کارگروه امنیت غذایی بیش از ۱۱۶ مصوبه و کارگروه آرد و نان ۶۴ مصوبه داشته تا شهروندان در تامین کالای اساسی مشکلی نداشته باشند.

مدیرکل جهاد کشاورزی با اشاره به مکاتبات انجام شده در ایام جنگ رمضان، تصریح کرد: در زمان توزیع کالابرگ، ۶ هزار تن کالا در قالب ۱۱ قلم مورد نیاز توزیع و یک هزار و ۱۶۱ تن کالا غیر از این موارد با قیمت مصوبه در اختیار شهروندان بوده است.

وی با اشاره به توزیع ۲۵ هزار تن نهاده دامی در سطح استان گفت: در ایام جنگ تمامی کامیون‌های حمل بار و کالای اساسی از بندر تا استان کرمانشاه توسط استاندار و آقای سلیمی رصد و پیگیر شده است.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار