به گزارش تابناک یزد، دامپزشکی طرحی در ارتباط باعرضه گوشت گوسفندی به صورت سرد دارد که از دو هفته آینده آغاز می شود.
رئیس
اتحادیه گوشت گوسفندی خاطر نشان کرد:در این طرح، گوشت گوسفندی قبل از
عرضه به بازار به مدت 24 ساعت نگهداری میشود تا خنک شده و بعد از این مدت
به بازار عرضه شود. این امر نیز به دلیل افت نیم کیلویی و هزینه 50 تومانی
نگهداری لاشه، باعث افزایش مجدد قیمت این محصول در بازار مصرف می شود.
علی اصغر ملکی تاکید کرد: افزایش قیمت گوشت گوسفندی در سال جاری میزان فروش تولید کننده و قدرت خرید مردم را کاهش داده است.
تسنیم