چگونه ازتب مالت جلوگیری کنیم

کارشناس مبارزه با بیماری های واگیر مرکز بهداشت استان ایلام گفت:مصرف فرآورده های پاستوریزه یا لبنیاتی که از شیر جوشیده شده تهیه شده اند، جوشاندن شیر به مدت پنج دقیقه و مایه کوبی به موقع دام ها ازجمله راههای پیشگیری از این بیماری است.
کد خبر: ۲۶۶۶۳۵
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۰ 26 July 2016
کارشناس مبارزه با بیماری های واگیر مرکز بهداشت استان ایلام گفت:مصرف فرآورده های پاستوریزه یا لبنیاتی که از شیر جوشیده شده تهیه شده اند، جوشاندن شیر به مدت پنج دقیقه و مایه کوبی به موقع دام ها ازجمله راههای پیشگیری از این بیماری است.

به گزارش تابناک ایلام؛علی جلیلیان اظهار کرد: افرادی چون قصابان و دامداران که با احشام سرو کار دارند برای جلوگیری از ابتلا به بیماری تب مالت از لوازم حفاظتی مانند ماسک و دستکش هنگام تماس با دام یا وسایل شیر دوشی استفاده کنند.

وی افزود: راه های انتقال بیماری تب مالت از طریق مصرف گوشت و لبنیات آلوده، تماس با ترشحات دام آلوده مانند خون و ترشحات جفت یا از طریق استنشاقی و تنفسی در محیط های آلوده مانند محل های نگهداری دام که فاقد تهویه و شرایط بهداشتی مناسب هستند است.

وی با بیان اینکه میزان شیوع این بیماری در گروه های در معرض خطر مانند دامداران و قصابان بیشتر است، افزود: این بیماری جز بیماری های مشترک انسان و دام است که علائم آن با تب و کوفتگی بدن آشکار می شود و در صورت درمان نشدن به یک بیماری مزمن تبدیل می شود.

جلیلیان یادآور شد: ازجمله راه های پیشگیری از این بیماری مصرف فرآورده های پاستوریزه یا لبنیاتی که از شیر جوشیده شده تهیه شده اند، جوشاندن شیر به مدت پنج دقیقه و مایه کوبی به موقع دام ها توسط دامپزشکی است.

وی گفت: تب مالت در استان های غربی از جمله همدان، لرستان، کردستان و کرمانشاه شایع است اما میزان ابتلا به این بیماری در ایلام بسیار پایین است و تا کنون موارد کمی از این بیماری در ایلام مشاهده شده که مبتلایان مورد درمان قرار گرفته اند.
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار