مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور؛
کیفیت پخت نان در مازندران باید بهترین در کشور باشد
در حالی که رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور معتقد است کیفیت پخت نان در مازندران باید بهترین در کشور باشد اما در عمل اینگونه نبوده و نارضایتی مردم از کیفیت نامناسب نان...
در حالی که رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور معتقد است کیفیت پخت نان در مازندران باید بهترین در کشور باشد اما در عمل اینگونه نبوده و نارضایتی مردم از کیفیت نامناسب نان در بیشتر شهرهای مازندران دیده می شود.
به گزارش تابناک در راستای اجرای مصوبه هیات وزیران و تائید کارگروه آرد و نان استان مازندران، تاکنون بیش از 16 درصد از سهمیه آرد یارانه ای استان آزاد شد و بزودی این مقدار به 20 درصد خواهد رسید.
رمضانعلی ملک ، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور با بیان این مطلب اظهار داشت: با توجه به اینکه مازندران جمعیت شناور 15 میلیونی دارد ، در واقع این استان خدمات ملی ارایه می دهد.
وی افزود: نگاه به این استان هم باید ملی باشد و این جمعیت شناور در نظر گرفته شود.
ملک با بیان اینکه: مازندران استان خاص و خانه دوم ایرانیان است تصریح کرد: کیفیت پخت نان در اینجا باید بهترین در کشور باشد.
ملک با اشاره به قیمت بالاتر نان در نانوائیهای آزادپز اعلام کرد : با آزادسازی نرخ نان و ایجاد رقابت بین نانوایان ، هر واحد دقت بیشتری نسبت به پخت نان اعمال خواهد کرد و تخلفات هم در این راستا بسیار کم خواهد شد.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور به خواسته مردم در خصوص استفاده از نان با کیفیت اشاره کرد و گفت : این شرکت در راستای ارتقای کیفیت نان در مازندران برای خبازان این استان دوره های آموزشی برگزار می کند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: واحدهای نانوایی آزادپز با نصب یک تابلو از دیگر واحدها متمایز خواهند بود.