به گزارش تابناک، چند روزی است که خبری مبتنی بر استفاده از واکس در تهیه دونات ها در اصفهان منتشر شد. این اخبار اگر چه در فضای مجازی بود و هیچ منبع معتبری آن را تایید نکرد اما باعث موجی از نگرانی در میان خانواده ها شد. به همین منظور مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان در این مورد توضیح داد.
به گفته حسین صفاری، مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان "10 درصد دوناتهایی که تعدادی از مغازهها و سوپر مارکتها عرضه میکند، در واحدهای صنفی زیرزمینی و غیرمجاز تولید میشود"، امااظهار نظر در خصوص واکسی بودن دوناتها کارشناسی شده نبوده است و این اظهارات نه در حیطه وظایف فرد مطرح کننده بوده و نه این فرد میتوانسته اظهارنظر کارشناسی کند.